U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Vestigingsdirecteur

Wat ga je doen?

Als Vestigingsdirecteur ben je eindverantwoordelijk voor alle activiteiten en het resultaat van de Opel vestiging in Antwerpen of de Opel vestiging in Wilrijk.
In deze vestigingen zorgt een gedreven team van collega’s voor de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s in de showroom, en werken er in de werkplaats collega’s -onder leiding van een chef werkplaats- aan het onderhoud en aflever klaar maken van de auto’s. 
Als schakelpin tussen deze twee teams werken er werkplaatsreceptionisten, onder leiding van een gedreven Aftersales Manager, aan de servicebalie om de klanten inhoudelijk te woord te staan inzake onderhoud, reparatie en onderdelen. 
In de functie van Vestigingsdirecteur zorg jij er –samen met het team –voor dat deze mooie vestiging zich blijft onderscheiden in de branche. Inhoudelijk betekent dit dat jij, naast de dagelijkse aansturing, de formule bewaakt en creatieve manieren bedenkt om de vestiging nog succesvoller te maken. Daarnaast behoren de volgende taken en verantwoordelijkheden tot jouw functie: 

  • het dagelijks leiding geven aan een team van gedreven medewerkers en zorg dragen voor HR gerelateerde zaken in jouw vestiging 
  • verantwoordelijk voor de P&L en werken met KPI’s 
  • als meewerkend verantwoordelijke meedraaien in de verkoop 

Wat vragen wij van jou?

Onze gedroomde kandidaat is een commerciële professional met leidinggevende skills en een resultaatgerichte instelling. Je hebt bijvoorbeeld al enige ervaring in een soortgelijke rol of bent op dit moment verkoopleider en ‘eager’ om een volgende stap te zetten. Het liefst heb je al enige ervaring als P&L verantwoordelijke maar dit is geen vereiste, we vinden het met name belangrijk dat je goed met KPI’s kan werken. 
Automotive is een vak apart en dat zal iedereen in het werkveld beamen, recente ervaring in de branche is dan ook zeer welkom. We vinden het met name belangrijk dat je een faciliterende manier van leidinggeven hebt, en je team weet te inspireren. 
Verder vragen wij: 

  • minimaal 5 jaar ervaring in het aansturen van een team in een commerciële, resultaatgerichte omgeving 
  • bachelor werk- en denkniveau 
  • je beschikt over sterke communicatieve en contactuele vaardigheden 
  • je bent fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Antwerpen / Wilrijk 

Wat bieden wij jou?

Om onze missie waar te maken verwachten wij veel van onze medewerkers, maar natuurlijk mag je dan ook iets van ons verwachten. Wij bieden naast een afwisselende en verantwoordelijke functie ook een plezierige werkomgeving waar jouw ontwikkeling voorop staat. Verder kun je rekenen op: 

  • een goed salaris 
  • goede extralegale voordelen 
  • trainingen en workshops

 

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Wacht dan niet langer en stuur vandaag nog jouw CV en motivatiebrief naar hr@vanmossel.be

Antwerpen
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.gman.be Routeplan
Wilrijk
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
Mechelen
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan