U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Januari 2019 Van Mossel Automotive Groep neemt GMAN en GMAN Carrosserie over.

2 mei 2019: GMAN en GMAN Carrosserie gaan officieel door het leven als Van Mossel GMAN en Van Mossel Carrosserie Kontich. 

Graag geven wij u hierbij ook wat meer info over de groep en de positieve ontwikkelingen die deze overname voor u brengt.

Van Mossel Automotive Groep: biedt meer dan u verwacht
Persoonlijke aandacht, gastheerschap en een uitstekende dienstverlening zijn kenmerkend voor het familiebedrijf. Het Van Mossel motto luidt niet voor niets: “Van Mossel biedt meer dan u verwacht” en wij zien het als onze missie die belofte ook voor u waar te maken. 
Persoonlijke aandacht, een breed scala aan mobiliteitsoplossingen en scherpe prijzen staan daarbij aan de basis van het succes.
De Van Mossel Automotive Groep is in 70 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de autobranche met meer dan 100 vestigingen, 15 schadeherstelbedrijven en een zeer ambitieuze leasemaatschappij in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Indien u graag meer info wenst, neem zeker ook eens een kijkje op www.vanmossel.be of neem contact met ons op marketing.opelantwerpen@gman.be

Geschiedenis Van Mossel GMAN

 

2019

 

Van Mossel Automotive Groep neemt GMAN over. Vanaf heden gaat GMAN verder onder de naam Van Mossel GMAN.

 

 

2016

 

Hugo Hamers, voorheen Aftersales Manager en al vele jaren aan boord, wordt aangesteld als nieuwe CEO. Hij wordt ondersteund door een managementteam waarvan ieder gespecialiseerd is in zijn/haar vakgebied.

 

 

2015

 

Na de zomer van 2015 beslist Alex Gaspar om af te treden als CEO van GMAN om zich volledig te kunnen wijden aan de ontwikkeling van zijn IT-bedrijf Autodialog. Vanaf dan gaat GMAN volledig verder onder het beheer van Alcopa.

 

 

2014

 

De start van de samenwerking met garage Lauwers te Zemst. Met Lauwers GMAN is er nu ook een verdeelpunt in Vlaams – Brabant. In 2014 start de samenwerking met garage Lauwers te Zemst. Met Lauwers GMAN is er nu ook een verdeelpunt in Vlaams – Brabant. In de loop van de jaren worden de eisen van de constructeurs steeds strenger en zwaarder waardoor het steeds moeilijker wordt om meerdere merken op één locatie te voeren. Algemeen is de tendens minder verkoop- en servicepunten. GMAN kiest ervoor om haar netwerk te consolideren. Daarom verhuist Toyota GMAN Deurne naar Antwerpen in 2015 en wordt GMAN Brasschaat gesloten. Het personeel verhuist mee naar de vestiging te Antwerpen. Eind 2015 stopt GMAN ook met het verdelen van Citroën.

 

 

2010 - 2011

 

Toyota garage Vanstechelman te Deurne wordt opgenomen in de groep en wordt van dan af Toyota GMAN Deurne. Na Toyota start GMAN ook met het verdelen van Citroën in 2011. Een jaar later fusioneren GMAN Mortsel en GMAN Wilrijk en verhuizen naar een gloednieuw gebouw aan de A12.

 

 

2009

 

GMAN Deurne verhuist naar GMAN Antwerpen en breidt GMAN uit richting Mechelen door garage Joossens over te nemen.

 

 

2006

 

GMAN neemt Deurne Motors over en een jaar later ook garage Hendrickx te Brasschaat.

 

 

2004

 

Antwerp Car Handling (ACH) uit Kontich vervoegt de groep en gaat verder door het leven als GMAN Carrosserie.

 

 

2002

 

Alcopa neemt Opel André te Wilrijk en de Opel garage te Boom over. GMAN Wilrijk en GMAN Boom, later GMAN Rupel, zijn een feit.

 

 

1992

 

Een piepjonge Alex Gaspar neemt Gaspar Motors over van zijn vader Luc. Zes jaar later zal hij een samenwerking aangaan met de Alcopa Groep en fusioneert Gaspar Motors met Garage Verbeeck te Antwerpen. Alex Gaspar komt aan het hoofd, onder toeziend oog van Alcopa. Er ontstaat een nieuw elan waarop nog verschillende overnames volgen.