U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

"Zowel op als naast de werkvloer vertrouw ik op GMAN"

GMAN, 20 maart 2015 - Testimonials

Als klant bij GMAN krijg je wat je als klant hoort te krijgen: een ruim assortiment van kwalitatieve auto’s voor de beste prijs, en met de beste service. Hier aan het woord: Tinne Janssens, verantwoordelijke financiën en administratie.

Professioneel maar persoonlijk

Tinne Janssens werkt bij grafisch productiebureau Copycat en is er verantwoordelijk voor de financiën en de administratie. Tinne: “Daarnaast beheer ik ook onze fleet van bedrijfswagens. Al zo lang Copycat bestaat, zijn we daarvoor klant bij Opel Lease via GMAN. Vooral de professionele maar persoonlijke aanpak spreekt me aan. Men neemt de tijd om elk geval afzonderlijk te bekijken. Is er een dringende carrosserieherstelling nodig? Eén mailtje en je wordt zo snel mogelijk gecontacteerd. Die flexibiliteit vind ik erg belangrijk. Zo wordt de mobiliteit van onze medewerkers steeds gegarandeerd.”

Ook naast de werkvloer

“Ik heb altijd in een omgeving gewoond waar mezelf verplaatsen met het openbaar vervoer niet echt evident is. Bovendien grijp ik liever naar mijn autosleutels dan op mijn fiets te springen. Ik heb dus niet enkel in de professionele context ervaring met de services van GMAN,” zegt Tinne, die met een Opel Antara rijdt. “Ik heb altijd al een 4x4 gewild en Opel staat bekend als een betrouwbaar merk. Ik ben dus ook persoonlijk klant bij GMAN voor het onderhoud van mijn wagen. En ik ben bijzonder tevreden over hun aanpak.”

Benieuwd naar wat andere klanten over GMAN denken? Lees hier meer testimonials of stuur je eigen ervaring hier in.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer