U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

“GMAN is mijn garantie op mobiliteit”

GMAN, 08 april 2015 - Testimonials

Als klant bij GMAN krijg je wat je als klant hoort te krijgen: een ruim assortiment van kwalitatieve auto’s voor de beste prijs, en met de beste service. Onze klanten vertellen ons dan ook graag of we daarin slagen. Hier aan het woord: Bart De Vijlder, heftruckchauffeur en al vijftien jaar klant bij GMAN.

Snelle en efficiënte service

Als vader van twee én gedreven korfbaltrainer in zijn vrije tijd vindt Bart het bijzonder belangrijk dat een auto ruim, praktisch en onmiddellijk beschikbaar is. “Ik rijd met een Opel Vectra break: een veilige wagen die zich perfect leent tot verre autovakanties met het hele gezin”, vertelt hij.

Waarom Bart resoluut voor GMAN koos? “De vestiging op de Noorderlaan in Antwerpen is vlakbij. Maar niet alleen deze praktische overweging wist me te overtuigen. Vooral het enthousiasme van kennissen over de verschillende services en klantvriendelijkheid werkte aanstekelijk. Zelf ben ik al vijftien jaar klant. En ik kan alleen maar bevestigen wat me toen werd verteld: bij GMAN zijn mobiliteit en snelle service gegarandeerd. Bij problemen met mijn auto kan ik binnen 48 u. rekenen op hulp. Moet ik mijn wagen gedurende een langere tijd missen? Dan kan ik rekenen op een degelijke vervangwagen.”

Transparante communicatie

Afgelopen zomer werd België geteisterd door een forse hagelstorm. Door de vele binnenkomende schadegevallen richtte GMAN een hagelcentrum op in Kontich. Omdat zijn wagen heel wat carrosserieschade opliep, deed ook Bart een beroep op deze service.

Bart: “Omdat GMAN heel wat schadegevallen verwachtte, werd open en eerlijk gecommuniceerd dat mijn carrosserieherstelling iets langer kon duren. De vriendelijke medewerkers gaven me het gevoel dat ik zo snel en zo goed mogelijk ben geholpen. De herstelling werd vakkundig uitgevoerd en ter compensatie van de langere wachttijd kreeg ik een waardebon om mijn auto te laten reinigen. Dát is pas service!

Benieuwd naar wat andere klanten over GMAN denken? Lees hier meer testimonials of stuur je eigen ervaring hier in.

 

Wil je weten welke weg je auto bij GMAN aflegt?

Download dan onze gedetailleerde gids en ontdek het stappenplan van afspraak maken tot auto afhalen.


content offer