U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

"GMAN biedt me de flexibiliteit die ik als zelfstandige nodig heb"

GMAN, 08 april 2015 - Testimonials

Als klant bij GMAN krijg je wat je als klant hoort te krijgen: een ruim assortiment van kwalitatieve auto’s voor de beste prijs, en met de beste service. Onze klanten vertellen ons dan ook graag of we daarin slagen. Hier aan het woord: Sisi Engelbosch, zelfstandige en al twee jaar klant bij GMAN.

Comfort on top

Sisi is een echte workaholic en draait als zelfstandige lange dagen. ‘s Ochtends trekt ze de deur om 6 uur achter zich dicht en ’s avonds komt ze rond half 8 thuis.

Sisi Engelbosch: “De tijd die ik achter het stuur van mijn wagen doorbreng, zie ik dus als echte me time. Luxe en comfort staan bovenaan mijn prioriteitenlijst. Daarom kocht ik twee jaar geleden een Opel Cascada cabrio: een mooi afgewerkt en elegant model dat me een gevoel van vrijheid geeft.”

Service op maat van jouw leven

Samen met haar Opel Cascada legt Sisi Engelbosch jaarlijks zo’n 40.000 à 50.000 km af. “Ik moet dus voor 200 procent op mijn auto kunnen vertrouwen. Helaas maakt mijn job het niet altijd even makkelijk om mijn wagen op vaste uren binnen te brengen voor onderhoud. Daar houdt GMAN rekening mee: ik mag mijn wagen vroeger achterlaten én later ophalen. Iedere klant wordt op een zeer vriendelijke, persoonlijke én flexibele manier benaderd,” vindt Sisi. “Of het nu om de aankoop van een nieuwe wagen, een carrosserieherstelling of een nieuwe set winterbanden gaat: de medewerkers stellen alles in het werk om je als klant voldoende en eerlijk te informeren. Bij GMAN kom je als klant nooit voor verrassingen te staan.”

Uitnodigende vestigingen

GMAN opende onlangs een nieuwe vestiging in Wilrijk. “Ook daar gaat men heel klantgericht te werk. De afdelingen sales en aftersales bevinden zich in dezelfde ruimte maar zijn mooi van elkaar gescheiden. De grote ramen bieden een kijkje in het atelier van experts. Zo kun je perfect volgen wat er met je wagen gebeurt.”

Benieuwd naar wat andere klanten over GMAN denken? Lees hier meer testimonials of stuur je eigen ervaring hier in.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer