U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE OPEL Zafira

Zevenzitter mét hoogwaardige technologie.

5 REDENEN WAAROM JE WEG ZULT ZIJN VAN DE OPEL ZAFIRA

TOT ZEVEN ZITPLAATSEN

De Opel Zafira heeft een toonaangevend zitsysteem. Het geeft je alle vrijheid om de zetelindeling naar je hand te zetten. Zo maak je in een handomdraai meer plaats voor de sporttassen van je kinderen of voor extra passagiers. Maak je keuze tussen twee of zeven zitplaatsen en alles daar tussenin. Je kunt snel spelen met de combinatie passagiers + bagage + lading. Bovendien heeft de Zafira dezelfde rijdynamiek als een auto van 'normale' grootte.

VEELZIJDIGE, SLIMME OPBERGMOGELIJKHEDEN

Vertrek je met je gezin op vakantie naar de Provence? Of rijd je naar de winkel om inkopen te doen? Waarvoor je de zevenzitter ook nodig hebt, alles vindt zijn plaats in de Zafira. Opel voorziet immers enkele handige, slimme opbergvakken om zoveel mogelijk materiaal kwijt te geraken. Hoe meer zetels je neerklapt, hoeveel meer opbergmogelijkheden er zijn. Maar zelfs met véél passagiers kun je véél kwijt: bij gebruik van zeven zitplaatsen blijven er nog altijd 34 opbergvakken over. Straf toch?

Innovatieve veiligheid

Je veiligheid is onbetaalbaar. En dat neemt Opel bijzonder serieus. Daarom is - om te beginnen - de geavanceerde AFL LED-koplamptechnologie nu ook beschikbaar voor de Zafira. Deze koplampen verlichten de weg 25% helderder dan halogeen en passen zich automatisch aan. Daarnaast zijn diverse geavanceerde optionele veiligheidssystemen beschikbaar zoals Opel Eye. Dit houdt continu het verkeer, je rijgedrag en de verkeersborden in het oog.

INFOTAINMENT VAN DE BOVENSTE PLANK

Wil je de ritten met de Zafira nóg leuker laten verlopen voor je gezin en jezelf? In de ruime gezinswagen is genoeg entertainment aan boord. Sterker nog: het infotainmentsysteem in de Zafira is het neusje van de zalm. Het standaard geavanceerde R 4.0 IntelliLink-systeem met 7-inch display heeft alle mogelijkheden waarvan je droomt. Zo stream je vanaf verschillende toestellen je muziek of andere media. Bovendien heb je je smartphone en tablet binnen de seconde geïntegreerd. En alsof dat niet genoeg is: binnenkort geniet je ook van een Wi-Fi HotSpot in je Opel Zafira.

Krachtige, milieubewuste motoren

Voor een wagen van zijn omvang is de Zafira opmerkelijk wendbaar. Het brandstofverbruik en de uitstoot van de zevenzitter zijn verrassend laag. Daar zitten sowieso de efficiënte en milieubewuste motoren voor iets tussen. Ter illustratie: de krachtigste motor is de 1.6l turbo benzinemotor met 147 kW (200 pk). Lang leve de Duitse techniek! Wist je trouwens dat bijna alle motoren beschikbaar zijn met een soepele automaat? En dat is niet alles: je hebt ook de keuze uit drie aandrijvingen waaronder benzine, diesel en aardgas (CNG).

KOM DE TROEVEN VAN DE NIEUWE OPEL ZAFIRA ZELF ONTDEKKEN

Dee beste manier om kennis te maken met alle eigenschappen van de Zafira, is zelf achter het stuur kruipen.

Check je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan de 40 pagina's tellende gids over de Opel Zafira en droom gerust weg.

Zie je jezelf en je gezin al in een Opel Zafira? Stel dan de Zafira van je dromen samen en kies een motorisatie, kleur en velgen. Ready?

ONZE VESTIGINGEN