U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE OPEL VIVARO

Gemaakt om sterk werk te verzetten

5 onbetwistbare feiten die verklaren waarom de Vivaro je bedrijf boost

LAADRUIMTE IN OVERVLOED

Moeten jij of je werknemers vaak grote ladingen vervoeren? Dan heb je aan de Opel Vivaro een goede partner. De gesloten bestelwagen is robuust, betrouwbaar, veelzijdig én bijzonder ruim. Hoe ruim exact? Wel, hij beschikt over een laadvermogen tot 1,2 ton, kan ladingen tot 2,5 m of 2,9 m transporteren en heeft een maximale inhoud van 5,2 tot 6 m3. Daar kun je heel wat mee vervoeren, toch?

Drie koetswerkvarianten

De Opel Vivaro is afgestemd op ieders behoeften. Daarom bedacht Opel drie verschillende koetswerkvarianten: Gesloten Bestelwagen voor (heel) grote of kleinere ladingen, Dubbele Cabine voor zes personen inclusief een ruime laadruimte en de Combi die plaats biedt aan negen personen en ideaal is om je mensen te vervoeren. Elke koetswerkvariant heeft bovendien nog verschillende samenstellingen of mogelijkheden. Met andere woorden: jouw wensen worden gegarandeerd ingevuld.

Mobiel kantoor

Vaak onderweg, maar je wilt op locatie ook wat kunnen werken? Naast een praktische bestelwagen is de Vivaro ook een ergonomisch, goed georganiseerd mobiel kantoor. Zo heb je infotainmentsystemen met Bluetooth®, USB-aansluitingen, een geïntegreerd en afneembaar clipboard, een kastje om je documenten te bewaren, een optioneel docking station voor je smartphone,…. Dankzij het mobiele kantoor van de Vivaro verlies je geen tijd meer.

MET FLEXCARE SLAAP JE OP BEIDE OREN

Opel ondersteunt je bedrijf waar het kan. Zo ontwikkelden ze Flexcare, een zeer uitvoerig serviceprogramma voor Opeleigenaars. FlexCare biedt hulp bij pech onderweg, sluit onverwachte kosten uit, biedt een uitbreiding van de garantie tot drie, vier of vijf jaar én een evenwichtige kostenverdeling over de hele levensduur en geeft een hogere restwaarde door de overdraagbare garantie.

Veiligheid voorop

Een greep uit de veilige innovaties van de Vivaro? Traction control voor een betere grip, de breedhoekspiegel voor een beter overzicht en de trailer sway assist die je aanhangwagen stabiel houdt. Het is ook belangrijk dat je werknemers en jijzelf met een gerust hart aan het werk kunnen gaan. De geavanceerde technologie is erop gericht je werknemers, bedrijf en eigendommen te beschermen.

KOM DE TROEVEN VAN DE OPEL VIVARO ZELF ONTDEKKEN.

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Opel Vivaro te rijden? Vraag dan een testrit aan en je zult snel ontdekken dat we niet overdrijven.

Bekijk je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan gerust de 60-pagina's tellende gids over de Opel Vivaro

Zie je jezelf of je werknemers al rijden in een Opel Vivaro? Stel je Vivaro dan samen en kies een motorisatie, kleur en velgen. Ready?

ONZE VESTIGINGEN