U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE OPEL MOKKA X

Stijlvolle SUV mét X-factor

5 HIGHLIGHTS VAN DE OPEL MOKKA X

Goede looks

De X-factor heeft hij al. Maar ook het uiterlijk van de Mokka X mag gezien worden. Zo verleiden zijn snoet, gracieuze lijnen en grote lichtmetalen velgen vele mensen. Hij is ook zelfzeker, want de stoere SUV voelt zich zowel in de stad als daarbuiten op zijn gemak. De sportieve dakrails en het zonnedak zijn details die hem ‘af’ maken.

AFL LED dagrijlichten

Ben je vaak onderweg? Of doe je nachtshiften? Dan rijd je meestal in het donker en is een goed verlicht wegdek geen overbodige luxe. De nieuwe AFL LED-koplampen van Opel verlichten de weg tot 30% meer dan traditionele halogeen-koplampen. Ze passen zich automatisch aan op basis van je snelheid en stuurhoek. Zo krijg je dus een beter zicht op de weg, ongeacht je situatie.

INTELLIGENTE VIERWIELAANDRIJVING

Een 4X4? Dat is extra veel rijplezier. Bovendien kun je altijd op hem rekenen in lastige situaties. De optionele adaptieve vierwielaandrijving van de Mokka X zorgt voor extra grip en stabiliteit. Je hoeft daarom niet binnen te blijven bij sneeuw, ijzel of modder. Wist je trouwens dat de sensoren continu gegevens controleren zoals bijvoorbeeld de wielsnelheid?

WAARSCHUWINGSLICHTJE OP JE VOORRUIT

Hoe avontuurlijk het karakter van de Mokka X ook is, veiligheid staat voorop. Naast alle voordelen van Opel Eye en de gekende veiligheidssystemen pakt de Mokka X uit met een compleet nieuwe feature: RLAD met voorruitprojectie. Nader je de auto vóór je te snel? Dan zal er een led-waarschuwingslichtje in je blikveld - en op die voorruit - verschijnen. Sorry bumperklevers!

MOTOREN DIE KLAAR ZIJN VOOR AVONTUUR

Krachtige prestaties, maar maximale controle. Zo omschrijf je de Opel Mokka X perfect. De nieuwe, zuinige motoren zijn bovendien muisstil en het lichte onderstel maakt hem zeer wendbaar. Ja, de motoren zijn stuk voor stuk een uitstekende basis om het avontuur aan te gaan. Maak je keuze uit een ruim aanbod diesel- en benzinemotoren met vijf of zes versnellingen en tussen een automatische of een handgeschakelde versnellingsbak.

KOM DE TROEVEN VAN DE NIEUWE OPEL MOKKA X ZELF ONTDEKKEN.

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Opel Mokka X te rijden? Vraag dan een testrit aan en je zult snel ontdekken dat we niet overdrijven.

Bekijk je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan gerust de 40-pagina's tellende gids over de Opel Mokka X

Zie je jezelf al rijden in een nieuwe Opel Mokka X? Stel je Opel dan samen en kies een motorisatie, kleur en velgen. Ready?

ONZE VESTIGINGEN