U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

De charmante
Opel Karl

Verfrissende, betaalbare stadswagen
voor jong en oud.

5 REDENEN WAAROM DE OPEL KARL HARTEN VEROVERT

CITY-MODE

Ben je fan van het drukke stadsleven? Dan moet je smalle straten erbij nemen. Over een goede parkeerplaats, vlak bij je huis, nog maar te zwijgen. Gelukkig kun je op zo’n momenten rekenen op de Opel KARL. Hij heeft het perfecte formaat voor het stadsleven. Met één druk op de City Mode-knop stuurt de Opel KARL extra licht zodat je soepel kunt manoeuvreren door de stad.

BOCHTVERLICHTING EN MISTLICHTEN

Leven in een stad staat ook gelijk aan je door allerlei bochten wringen. Letterlijk. Daarom ontwikkelde Opel enkele optische innovaties die zich op de KARL bevinden. Zo ervaar je de actieve veiligheid van bochtenlichten die elke kronkel in de weg onthullen. Ook bij mistig weer kun je op de Opel KARL rekenen. Hou een klare kijk in mist of bij beperkte zichtbaarheid met de stijlvol geïntegreerde mistlichten vooraan.

PLAATS VOOR ALLES

Wat is de Opel KARL verfrissend! Hij heeft alles wat je nodig hebt: 5 deuren, tot 5 zitplaatsen, comfort, dynamisch rijgedrag, maar ook voldoende laadvermogen. Hoewel hij het niet laat uitschijnen, heb je via de 5 deuren vlot toegang tot 1.013 liter aan beschikbare bagageruimte. Deze kun je bovendien flexibel benutten door delen of de gehele achterbank neer te klappen

PROFESSIONELE ASSISTENTIE

De Opel KARL biedt je ook professionele assistentie. De ‘Park Pilot’ helpt je - met behulp van sensoren in de achterbumper - gemakkelijker en veiliger in te parkeren. Een geluidssignaal waarschuwt je voor obstakels achter de auto. Zo schakel je het risico op schade quasi uit. Met ‘Hill Start Assist’ voorkom je dat je achteruit rolt als je wilt vertrekken op een helling. 

VEILIGHEID = PRIORITEIT

De Opel KARL staat altijd paraat om je te beschermen. Daarom treft hij ook de nodige veiligheidsmaatregelen. Een korte opsomming wat je mag verwachten? Zes airbags, ABS, ESP®Plus, Hill Start Assist, Lane Departure Warning, mistlichten met automatisch inschakelende bochtenlichten en OnStar. Safety first!

LEER DE OPEL KARL BETER KENNEN.

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Opel KARL te rijden? Vraag dan een testrit aan en je zult snel ontdekken dat we niet overdrijven.

Bekijk je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan gerust de 40-pagina's tellende gids over de Opel KARL

Zie je jezelf al rijden in een nieuwe Opel KARL? Stel je Opel dan samen en kies een motorisatie, kleur en velgen. Ready?

ONZE VESTIGINGEN