U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

DE ONWEERSTAANBARE OPEL INSIGNIA

Het ultieme bewijs dat je niet zal kunnen weerstaan aan de aantrekkingskracht van de Opel Insignia vind je hier.

5 redenen waarom jij volledig zal zwichten voor de nieuwe Opel Insignia

Opel Insignia

WIE VAN DE DRIE?

Keuze moet er zijn, zal Opel gedacht hebben en daarom bestaan er drie varianten van de Insignia. Noem het geluk of niet, maar ook in dit geval is er voor ieder wat wils. Val jij voor de elegante, gestroomlijnde Grand Sport? Of is het de extreem ruime Insignia Sports Tourer die jouw hart sneller doet slaan? Of misschien is het wel de veelzijdige 4x4 Country Tourer met offroad-bescherming waarop jij halsoverkop verliefd wordt? Ongeacht de koetswerkvariant zijn ze alle drie voorzien van een baanbrekend design en innovatieve technieken.

Adaptive Cruise Control

Een handige feature van de Opel Insignia waar we enorme fan van zijn, is de Adaptive Cruise Control. Dankzij een radarsensor bewaar je altijd een veilige afstand tussen jouw wagen en die van je voorganger. Je kan zelf de afstand en de snelheid makkelijk aanpassen naar jouw wensen. Het systeem trekt dan automatisch op naar de gewenste snelheid als de afstand groter wordt en remt af wanneer de afstand plots kleiner wordt. Hierdoor is rijden een pak minder vermoeiend, zeker wanneer je vastzit in langzaam rijdend verkeer of de typische stadsdrukte.

HANDEN OP JE STUUR

Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen bij Opel en dat merken we ook weer bij de Opel Insignia. Binnenin vinden we een verborgen parel, namelijk het Head-up Display. Alle belangrijke rij-informatie wordt overzichtelijk op je voorruit geprojecteerd. Zo krijg je bijvoorbeeld gps-instructies of waarschuwingen te zien, zonder dat je ogen van de weg afwijken. Een andere handige beschermengel is het Side Blind Zone Alert. Deze waarschuwt je met een lampje in je buitenspiegel wanneer een voertuig zich in je dode hoek bevindt.

DRIE IN EEN

De Opel Insignia is uitgerust met de innovatieve FlexRide technologie. Deze zorgt ervoor dat je drie wagens krijgt voor de prijs van één. Naargelang de door jouw gekozen rijstijl past de FlexRide technologie de gevoeligheid van het stuur, het gaspedaal, de automaat en de tractiecontrole aan. Met een simpele druk op de knop schakel je tussen de Standard, Tour of Sport-instellingen. Wist je trouwens dat je je Insignia kan starten met slechts één druk op de knop? Zo hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels.

KNIEZWENGEL

Roep je innerlijke Kate Ryan op en begin die kniezwengel al maar te oefenen. Waarom? Denk alvast aan volgend scenario. Je hebt je handen vol aan je boodschappen of de volledige nieuwe collectie van je favoriete winkel. Je loopt dolgelukkig met je nieuwe aankopen naar je wagen. En dan sta je daar voor je koffer: gesloten. Bij de nieuwe Opel Insignia hoef je gewoon een simpele kniezwengel uit te voeren en de koffer zwaait open. Super handig, toch?

KAN JIJ WEERSTAAN AAN DE TROEVEN VAN DE NIEUWE OPEL INSIGNIA?
OF WIL JE HEM GRAAG NOG BETER LEREN KENNEN?

Benieuwd hoe het voelt om in de nieuwe Insignia te rijden? Vraag dan snel een testrit aan.

Benieuwd naar het kostenplaatje van de nieuwe Opel Insignia, download dan hier onze prijslijst.

Zie je jezelf al rijden in de nieuwe Opel Insignia? Stel je Insignia dan samen en kies motorisatie, kleur...

ONZE VESTIGINGEN