U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

De Opel Corsa

De zuinige, compacte stadswagen die gezien mag worden.

5 REDENEN WAAROM DE OPEL CORSA UNIEK IS

EXCLUSIEF AFGEWERKT INTERIEUR

De Opel Corsa is een ideale stadswagen. Hij is compact, maar geeft je nooit het gevoel dat je in een kleine wagen rijdt. Wanneer we binnenin kijken, vinden we een verrassend ruim interieur en luxe die je in deze klasse niet verwacht. Dat is te danken aan de elegant gevormde oppervlakken, zachte texturen, chromen decoraties en het gebruik van hoogwaardige materialen.

CITY-MODUS

Woon je in een stadscentrum? Dan moeten we je niet vertellen hoeveel stress omkeren in een smalle straat met zich meebrengt. Om over inparkeren terwijl er weinig ruimte is nog maar te zwijgen! Gelukkig is de Corsa op die momenten een trouwe bondgenoot. Wanneer je de City-modus aanzet, stuurt de Opel Corsa extra licht zodat je soepel kunt manoeuvreren door de stad.

BOCHTVERLICHTING EN ACHTERUITRIJCAMERA

Het stadsverkeer is ook: je door allerlei bochten wringen. Letterlijk. Een beetje hulp kan dan geen kwaad. Daarom ontwikkelde Opel enkele optische innovaties voor de Corsa. Zo schijnt er automatisch bochtverlichting in de richting die je inslaat. Ook achteruitrijden wordt eenvoudiger: bij het achteruitrijden schijnt de bochtverlichting naar links en rechts. Met de achteruitrijcamera kun je afstanden beter inschatten.

ZUINIGE STADSWAGEN

Manoeuvreren, starten, stoppen,… Het stadsverkeer is vaak niet ideaal voor het verbruik van je wagen. Toch probeert Opel dit verbruik in de hand te houden door compacte turbomotoren, ecoFLEX-motoren en een brandstofbesparend start/stopsysteem. Zo verbruikt de benzine 1.0turbo ecoFLEX gemiddeld 4,4L/100km (5.5l in de stad, 3.8l buiten de stad)

BAANBREKENDE MOTOREN

Het leven is al duur genoeg. Daarom ontwierp Opel baanbrekende motoren die aanzienlijk minder brandstof verbruiken zodat je meer geld overhoudt voor leuke dingen. De 1.0-liter turbomotor is een perfect voorbeeld van Duitse toptechniek. Opel noemt hem ‘ultra-efficiënt, sportief en één van de beste die we ooit gemaakt hebben’. De zuinige, compacte motoren presteren uitmuntend. De licht schakelende 6-versnellingsbak en het optionele sportchassis staan garant voor een fenomenale rijervaring.

ONTDEK DE TROEVEN VAN DE OPEL CORSA ZELF

Wil je ervaren hoe het voelt om in een Opel Corsa te rijden? Vraag dan een testrit aan en je zult snel ontdekken dat we niet overdrijven.

Bekijk je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan gerust de 70-pagina's tellende gids over de Opel Corsa

Zie je jezelf al rijden in een Opel Corsa? Stel je Opel dan samen en kies een motorisatie, kleur en velgen.

ONZE VESTIGINGEN