U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

opel adam

De unieke Opel ADAM

Uniek. Net zoals jij.

5 GOEDE REDENEN WAAROM DE OPEL ADAM JOUW SOULMATE WORDT

Opel ADAM

8 VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Neen, het is geen typefout. De Opel ADAM heeft écht acht verschillende basismodellen. Het grote verschil zit hem in het design en de personalisatiemogelijkheden. Ben je een tikkeltje eigenwijs en heb je een unieke stijl? Ga dan voor de ADAM UNLIMITED. Die geeft je vrijwel onbeperkte vrijheid om werkelijk alles zelf te bepalen. Wil je vertrekken vanuit de goesting van de designers van Opel? Dan neem je best een kijkje naar de ADAM JAM, ADAM GLAM, ADAM SLAM en ADAM OPEN AIR. Daar stopt het niet mee. De ADAM heeft ook een stads-crossover (ADAM ROCKS) en twee sportieve uitvoeringen (ADAM S & ADAM ROCKS S)

ONTELBARE PERSONALISATIEMOGELIJKHEDEN

Jouw stijl is net zo uniek als die van de ADAM. Geef daarom een unieke touch aan het design van jouw ADAM. Je kunt zowat elk detail naar hartenlust personaliseren tot hij helemaal aan jouw wensen voldoet. Kies om te beginnen een ideale kleurencombinatie uit de 19 koetswerkkleuren en 10 optionele dakkleuren, inclusief bijpassende buitenspiegels. Vervolgens kun je een velg uit één van de 30 soorten kiezen. Je personalisatiehonger nog niet gestild? Kies dan unieke spiegelbehuizingen, logobars, dakbekleding, vloermatten, zetels,…

Draadloze oplader

Herkenbaar? Je moet héél dringend met je auto ergens naartoe, maar je smartphone is helemaal nog niet opgeladen. Terwijl je wel bereikbaar wil blijven. Irritant hé? Gelukkig heeft Opel ADAM dé oplossing hiervoor: een draadloze oplader. Je hoeft je mobiele telefoon enkel maar op de mat in de middenconsole te leggen om hem op te laden. Zonder snoer, want ADAM is absoluut géén fan van rommelige kabels. Kan het nog eenvoudiger?

ONSTAR: EEN PERSOONLIJKE ASSISTENT

Wanneer je met je nieuwe ADAM op weg bent, kan er veel gebeuren. Je kunt verloren rijden, plots medische hulp nodig hebben of autopech hebben. Niet prettig, maar met OnStar neem je met één druk op de knop contact op met een persoonlijke Nederlandstalige assistent. En dit 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in heel Europa. De OnStar diensten zijn de eerste 12 maanden gratis. Opel is het eerste merk dat dit soort technologie in budgetvriendelijke auto's integreert.

UNIEKE DAKBEKLEDING

Heb je ooit in een auto gereden met een sterrenhemel aan de binnenkant van het dak? Of met een zwart-wit schaakbord? Of wolken tegen een zomers blauwe lucht? Met de Opel ADAM kun je zelf je favoriete dakbekleding kiezen. Je hebt de keuze uit twee prints én een dakbekleding met fonkelende LED-lampjes.

Ontdek of alle lof over de nieuwe Opel Astra gegrond is

Wil je eens ervaren hoe het voelt om in een Opel ADAM te rijden? Vraag een testrit aan en je zult snel ontdekken waarom wij van de ADAM houden.

Bekijk je liever eerst al zijn specificaties? Bekijk dan gerust de 64-pagina's tellende gids over de unieke Opel ADAM. Wegdromen mag!

Zie je jezelf al rijden in een groen-witte Opel Adam Jam? Of toch liever een zwart-rode Opel Rocks S? Laat de designer in je los en stel je ideale ADAM samen.

 

ONZE VESTIGINGEN