U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Laat een Opel jouw hart veroveren

De tijd dat kwaliteitsvolle auto’s enkel waren weggelegd voor de ‘lucky few’ is voorbij. Ontdek het betaalbare gamma aan Opel-modellen, stuk voor stuk gekenmerkt door innovatieve technologie en absolute topkwaliteit.

Laat jezelf verrassen door de opel-modellen

Ontdek de collectie van Opel en ervaar hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende technologieën
aan een uiterst aantrekkelijke prijs.

Stel de Opel van je dromen samen

Met onze Car Configurator stel je je gepersonaliseerde Opel zelf samen. Selecteer het model dat het beste bij jou past, kies een motor, uitrusting, kleur, interieur en ontdek dat dromen geen bedrog zijn.

Kies een opel-model uit het aanbod tweedehandswagens

Jouw favoriete Opel meteen beschikbaar voor de allerbeste deal? Dat kan dankzij het uitgebreide gamma tweedehandswagens! Van gloednieuwe perfectie tot de perfecte occasie: ontdek ons aanbod van wagens die meteen uit voorraad leverbaar zijn, met de beste garanties.

Je opel is altijd in topconditie

Of je nu in een nieuwe of occasie Opel rondrijdt, wij zorgen ervoor dat je auto steeds in topvorm is. Een lange autoreis in het vooruitzicht? Onze vakantie check-up brengt je veilig naar je bestemming. Om je mobiliteit dag na dag te garanderen biedt Van Mossel GMAN Assistance je snelle en deskundige hulp bij pech onderweg. Schade aan de carrosserie van je auto? Als centraal punt voor verzekeraars en experts kunnen wij de schade snel en efficiënt herstellen.

Carrosserie
Depannage
Vakantie check-up

 

Van Mossel GMAN app 

De Van Mossel GMAN mobo (mobility organiser) app, is de leukste assistent voor het beheer van het onderhoud van je auto en het contact met Van Mossel GMAN. Het enige wat je zelf moet doen, is rijden!

  • Ontvang onderhoudsuitnodigingen en boek in 3 klikken een afspraak bij Van Mossel GMAN.
  • Boek op eigen initiatief een werkplaatsafspraak.
  • Glove box: digitaliseer al je boorddocumenten en heb ze altijd & overal bij je.
  • De Van Mossel GMAN app laat je weten wanneer je auto op onderhoud of naar de technische keuring moet. Je krijgt ook een melding wanneer je verzekering verlopen is, je brandblusser, verbanddoos,... aan vernieuwing toe is.
  • Heb je een vraag aan Van Mossel GMAN, stel ze snel in “dialog” eventueel vergezeld van een foto/video.
  • Service schema: de Van Mossel GMAN app toont op welke tijdstippen je auto onderhoud nodig heeft, volgens de voorschriften van de constructeur.
  • Onderhoudsboekje: is nu digitaal en altijd bij je.

Deze bestelwagens van opel veranderen je leven

In dit handig overzicht ontmoet je de Combo Cargo, Vivaro en Movano. Elk van deze bestelwagens is aanpasbaar aan elke werksituatie.

ONZE VESTIGINGEN