U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Manager Used Cars

Momenteel zoeken wij:

Manager Used Cars

Je verantwoordelijkheden zijn onder meer:

Als Manager Used Cars ben je de spin in het web met betrekking tot de in- en verkoop van tweedehandswagens van de merken Opel en Mitsubishi. Je zorgt voor de inkoop van een ruim aanbod van tweedehandswagens, zowel via onze eigen overnames als via externe partijen.

Je zorgt ook voor commerciële taxatieprijzen zodat onze showroomverkopers maximale verkoopkansen hebben.

Binnen jouw vakgebied acteer jij als een echte ondernemer. Zowel in de showroom als op internet zorg jij ervoor dat alles er piekfijn uitziet en klanten niet om ons heen kunnen.

In de rol van Manager Used Cars bij Van Mossel GMAN ben jij verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van tweedehandswagens voor de vestigingen te Wilrijk, Antwerpen en Mechelen. Hiervoor heb je regelmatig contact met onze verkopers en met de verantwoordelijken tweedehandswagens van onze respectievelijke sites.

Jij houdt je bezig met het uitbreiden van ons autoaanbod, optimaliseren van logistieke processen en de voorraad.

Ook ben je verantwoordelijk voor het signaleren en melden van ontwikkelingen en veranderingen in de markt. Je rapporteert aan de Sales Manager.

Je profiel:

Onze ideale kandidaat heeft al enige jaren aantoonbare werkervaring als inkoper in de autobranche en is een sterke sparringpartner. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en gaat geen lastige case uit de weg. Je bent het gewend om met targets te werken en ziet dit als een mooie uitdaging. Vanzelfsprekend heb je een passie voor auto’s en weet om te gaan met onze kernwaarden en die van de invoerders.

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde bachelor opleiding, bij voorkeur in een commerciële of bedrijfseconomische richting of evenwaardig door ervaring
  • Gevorderd gebruiker van het MS office pakket
  • Je bent integer, kunt omgaan met weerstand en beschikt over de nodige overtuigingskracht
  • Fulltime beschikbaar (incl. zaterdag) en woonachtig in de omgeving van Antwerpen/Wilrijk

Wat bieden wij jou?

Om onze missie waar te maken verwachten wij veel van onze medewerkers maar natuurlijk mag je dan ook iets van ons verwachten. Wij bieden naast een afwisselende en verantwoordelijke functie ook een plezierige werkomgeving waar jouw ontwikkeling voorop staat.

Verder kan je rekenen op:
- Een boeiende job met veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden
- Een stimulerend loon met extralegale voordelen
- Firmawagen
- Trainingen en workshops

Ben je enthousiast en herken jij je in het profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Stuur je CV en motivatie via mail naar hr@vanmossel.be

Antwerpen
Noorderlaan 32
2060 Antwerpen
Tel: 03 220 99 11
www.vanmosselgman.be Routeplan
Wilrijk
Boomsesteenweg 501
2610 Wilrijk
Tel: 03 828 10 00
Routeplan
Carrosserie (alle merken)
Pierstraat 237
2550 Kontich
Tel: 03 450 06 33
Routeplan
Mechelen
Jubellaan 82
2800 Mechelen
Tel: 015 430 430
Routeplan