U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

GMAN bestaat 20 jaar en daarom vieren we feest!

Ook onze klanten vieren mee! Elke maand stellen wij nieuwe acties of promoties voor, zowel bij de aankoop van een nieuwe wagen als bij onderhoud of herstelling aan de wagen.

Houd zeker deze pagina in de gaten als je op de hoogte wil blijven!
Als je echt niets wil missen kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief of onze Facebookpagina liken.

Promotie December

 

Heeft u een nieuwe Opel gekocht uit de GMAN Stock tussen 8/12/2018 en 31/12/2018? Dan krijgt u van ons €250* cashback.

 

* vraag meer info in de showroom

Promotie November

 

Bent u nog op zoek naar een nieuwe set winterwielen? Wel dan heeft u geluk.

Geniet tot en met 30/11/2018 van 15% korting op alle winterwielensets vooruw Opel of Toyota. 

 

Promotie Oktober

 

20% korting* op een autoverzekering voor iedereen die een nieuwe verzekering (BA, mini-omnium of omnium) afsluit tussen 1/10/2018 en 31/12/2018.

 

Wat zijn de voorwaarden hiervoor?

 

  • Hoofdbestuurder minstens 25j met max 1 schade in fout in afgelopen 5j
  • Enkel bij aankoop van een nieuwe of tweedehandswagen in de periode 1/10/2018 – 31/12/2018.
  • 20% korting is geldig tot een wijziging in de polis

 

 

*Niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Geschiedenis

Geschiedenis van GMAN

1992

 

Een piepjonge Alex Gaspar neemt Gaspar Motors over van zijn vader Luc. Zes jaar later zal hij een samenwerking aangaan met de Alcopa Groep en fusioneert Gaspar Motors met Garage Verbeeck te Antwerpen. Alex Gaspar komt aan het hoofd, onder toeziend oog van Alcopa. Er ontstaat een nieuw elan waarop nog verschillende overnames volgen.

 

 

2002

 

Alcopa neemt Opel André te Wilrijk en de Opel garage te Boom over. GMAN Wilrijk en GMAN Boom, later GMAN Rupel, zijn een feit.

 

 

2004

 

Antwerp Car Handling (ACH) uit Kontich vervoegt de groep en gaat verder door het leven als GMAN Carrosserie.

 

 

2006

 

GMAN neemt Deurne Motors over en een jaar later ook garage Hendrickx te Brasschaat.

 

 

2009

 

GMAN Deurne verhuist naar GMAN Antwerpen en breidt GMAN uit richting Mechelen door garage Joossens over te nemen.

 

 

2010 - 2011

 

Toyota garage Vanstechelman te Deurne wordt opgenomen in de groep en wordt van dan af Toyota GMAN Deurne. Na Toyota start GMAN ook met het verdelen van Citroën in 2011. Een jaar later fusioneren GMAN Mortsel en GMAN Wilrijk en verhuizen naar een gloednieuw gebouw aan de A12.

 

 

2014

 

De start van de samenwerking met garage Lauwers te Zemst. Met Lauwers GMAN is er nu ook een verdeelpunt in Vlaams – Brabant. In 2014 start de samenwerking met garage Lauwers te Zemst. Met Lauwers GMAN is er nu ook een verdeelpunt in Vlaams – Brabant. In de loop van de jaren worden de eisen van de constructeurs steeds strenger en zwaarder waardoor het steeds moeilijker wordt om meerdere merken op één locatie te voeren. Algemeen is de tendens minder verkoop- en servicepunten. GMAN kiest ervoor om haar netwerk te consolideren. Daarom verhuist Toyota GMAN Deurne naar Antwerpen in 2015 en wordt GMAN Brasschaat gesloten. Het personeel verhuist mee naar de vestiging te Antwerpen. Eind 2015 stopt GMAN ook met het verdelen van Citroën.

 

 

2015

 

Na de zomer van 2015 beslist Alex Gaspar om af te treden als CEO van GMAN om zich volledig te kunnen wijden aan de ontwikkeling van zijn IT-bedrijf Autodialog. Vanaf dan gaat GMAN volledig verder onder het beheer van Alcopa.

 

 

2016

 

Hugo Hamers, voorheen Aftersales Manager en al vele jaren aan boord, wordt aangesteld als nieuwe CEO. Hij wordt ondersteund door een managementteam waarvan ieder gespecialiseerd is in zijn/haar vakgebied.

 

Contacteer GMAN

OPEL VERZEKERING is een product van A.Belgium, NV van verzekeringen toegelaten onder het nr. 0039 (K.B. 04-07-1979, B.S. 14-07-1979) • Maatschappelijke zetel : Troonplein 1, 1000 Brussel (België) • Tel. : 02 678 61 11 • Fax : 02 678 93 40 • KBO nr.: BTW BE 0404.483.367 RPR Brussel. Opel Finance BVBA (FSMA nr. 25468A) treedt op als verzekeringsagent voor A.Belgium. De FSMA Opel Erkende Verdelers treden op als onderagent voor Opel Finance BVBA. Het product Opel Verzekering is een verzekering die de waarborgen Aansprakelijkheid, Bescherming van het voertuig (omnium, mini-omnium, … ), Bescherming van de Bestuurder, Rechtsbijstand en Hulpverlening omvat. Dit product werd ontwikkeld door A.Belgium, Belgische verzekeringsmaatschappij, en is onderworpen aan het Belgisch recht. Het verzekeringscontract wordt gesloten voor een looptijd van een jaar met mogelijkheid tot stilzwijgende verlenging. Bel gratis naar 0800/30.110 om meer inlichtingen of een offerte te krijgen. Wij nodigen u uit de algemene voorwaarden te raadplegen alvorens het product af te sluiten. Daarin vindt u de aangeboden dekkingen en de eventuele beperkingen of uitsluitingen van de waarborgen. U kan deze documenten gratis verkrijgen via de website op het adres www.opel.be.  In het geval van een eventuele klacht kan u beroep doen op de dienst Customer Protection (Troonplein 1 te 1000 Brussel, e-mail: customer.protection@axa.be). Indien de u aangeboden oplossing niet voldoet, kan u zich wenden tot de dienst Ombudsman Verzekeringen, de Meeûsplein 35 1000 Brussel (www.ombudsman.as).