U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Zeg nee tegen stress, ja tegen My Safety

GMAN, 06 juli 2015

Time is money. Een cliché uitspraak waar een grote kern van waarheid achter schuilt. Niet alleen voor zelfstandige ondernemers maar voor iedereen die voor de uitoefening van zijn job vaak de baan op moet. Wil je in volle gemoedsrust achter het stuur van je auto kruipen maar prijkt een tussentijdse controle al een tijdje op je takenlijstje? Hak de knoop door en kies voor My Safety. In wat volgt vertellen we je graag waarom.

Verlies geen seconde tijd

Wist je dat 83 procent van alle werkende Belgen kampt met stress op het werk? Dat onrustwekkende cijfer valt te verklaren door verschillende factoren: onregelmatige uren, strakke deadlines,… Klinkt dit je bekend in de oren? Wees dan slim en laat je auto niet één van je stressfactoren zijn. Je staat er niet alleen voor, want GMAN helpt je goed op weg met een uniek servicepakket: My Safety.

Van uitgebreide bandencontrole tot volledig nazicht van de remmen: dit servicepakket maakt dat gerust gevoel heel vanzelfsprekend. Tijdens een grondige check-up van je wagen controleren onze experts de veiligheidssystemen. Zo weet je in no time of je auto in orde is of niet. Is er toch een reparatie nodig? Dan kun je direct een afspraak maken. Zo verlies je geen tijd en hoef je je geen zorgen te maken dat je wagen je in de steek laat.

Dankzij deze formule bespaar je niet alleen tijd en stress. Al voor een beperkt bedrag van 59 euro ga je met een gerust hart de baan op.

Ontdek My Safety nú

Zoals hierboven al vermeld, staat tijdens dit tussentijds nazicht de controle van veiligheidssystemen centraal. Daarnaast worden ook olie en andere vloeistoffen grondig gecontroleerd én bijgevuld. Benieuwd welke andere diensten in deze unieke formule zijn inbegrepen? Hier vind je een praktisch overzicht.

Heb je een autoreis in het vooruitzicht of moet jouw auto binnenkort binnen voor technische controle? Neem dan zeker een kijkje naar onze andere voordelige servicepakketten My Travel en My Comfort of maak een afspraak. Blijf je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media.