U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Waarom de Opel Movano jouw volgende bestelwagen moet worden

GMAN, 17 juni 2016 - Opel

Ben je een ondernemer en wil je optimaal werk leveren?

Dan heb je ijzersterk materiaal nodig waarop je kunt rekenen. Daar horen zeker en vast bedrijfsvoertuigen bij. Met dé perfecte bestelwagen kun je kosten, tijd én energie uitsparen.

Opel speelt hier slim op in! Ze brachten de Opel Movano op de markt. En hoe je het draait of keert, de Opel Movano is voor jou de perfecte oplossing. Weet je waarom? Je kunt hem helemaal configureren voor al jouw professionele doeleinden. Daarom zetten we hieronder de Movano even in de schijnwerpers.

Heb je weinig tijd om deze blog te lezen? Download dan het eBook rond de bestelwagens van Opel en lees het waar en wanneer je wil.  

 De Opel Movano is geschikt voor iedere ondernemer.

Tot 2,5 ton aan goederen meenemen? Zestien personen vervoeren? Moet je vracht continu gekoeld blijven? Wat het ook is, de Movano kan je helpen. Het Movano-gamma bestaat uit vier chassislengtes, drie verschillende dakhoogtes en vier gewichtsklassen. Met een indrukwekkende keuze aan versies, laadvermogens, lengtes en hoogtes geeft hij al zijn concurrenten het nakijken.

Ook aan ruimte geen gebrek. Het laadvolume gaat van fantastisch naar fenomenaal. Ofwel: van 8 m³ tot 22 m³. Daar kun je al iets mee, toch?

De Movano-familie omvat zowel gesloten bestelwagens als gesloten laadkasten, chassis cabines, combi’s, platform chassis, kiepbakken en chassis met dubbele cabines… Kortom: een voertuig op maat van ieders transportbehoeften. Dat heeft hij te danken aan de Opel Certified Conversions.

Opel Movano

Opel Certified Conversions: een mobiliteitsoplossing helemaal op jouw maat.

Bied je zeer specifieke diensten aan? Het gamma ‘chassis cabines’ en ‘chassis dubbele cabines’ vormt de ideale basis voor op maat gebouwde voertuigen. Met andere woorden: je kunt je Movano op jouw maat laten ombouwen door erkende specialisten. Opel doopte dit Opel Certified Conversions.

Opel werkt samen met lokale ombouwspecialisten die beoordeeld worden door het Opel Special Vehicle Engineering Team. Bovendien worden ze één voor één onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscheck en een technische evaluatie. Zo blijft de kwaliteit bewaard.

De Movano leent zich er dus perfect toe als je op zoek bent naar een bedrijfsvoertuig met specifieke vereisten zoals een laadbak, kiepbak of laadkast. 

 

Doe je job in optimaal comfort

De Opel Movano is bijzonder functioneel, minimaliseert je kosten en geeft je imago en comfort een boost. Wanneer jij of één van je werknemers op de baan zijn, is de werkplek eigenlijk niet ver weg. Zo geniet je van een verrassend aantal geavanceerde voorzieningen zoals twee elektrische aansluitpunten en nuttige opbergvakken voor bijvoorbeeld 2-literflessen. Zo heb je alles bij de hand. Manuele en elektronische airconditioning zijn beschikbaar in de Movano. Dat zorgt voor een optimaal comfort.

Opel movano bestelwagen

Verbruik met 8% verlaagd

De goednieuwsshow rond deze topbestelwagen van Opel stopt niet. De Movano biedt een gamma van drie beproefde, zuinige dieselmotoren aan. Deze motoren helpen je vooruit. Letterlijk én figuurlijk. De ecoFLEX-versies met 74 kW (100 pk) en 92 kW (125 pk) zijn uitgerust met een Start/Stop-systeem dat een aanzienlijke brandstofbesparing oplevert, zeker voor bedrijven die actief zijn in de stad.

Sta je stil in de file, voor een stoplicht of voor een slagboom? Dan schakelt de motor zich automatisch uit. Je hoeft daarna enkel de koppeling in te duwen en de motor start weer. Op die manier bespaar je weer extra kosten.

Zo verbruikt de Movano Combi met korte wielbasis en laag dak voortaan nog maar 6,7 l/100 km en blijft de CO2-uitstoot beperkt tot 176 g/km. Ook de soepele zesversnellingsbak of Opel Easytronic®-transmissie tillen de tevredenheid van de chauffeur naar een nog hoger niveau. Kortom: alle motoren van de Movano zijn zuinig, efficiënt, maar verliezen geen kracht. Hij combineert het vermogen en de trekkracht die noodzakelijk is om je vracht van de werkplaats naar waar nodig te vervoeren.

Wat kunnen wij je bieden?

Vind je de Movano of een van onze andere bestelwagens interessant? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij GMAN hebben we een Commercial Vehicles-center in onze vestiging te Wilrijk. Wat jij daar aan hebt? In dit center kunnen we je de verschillende mogelijkheden tonen. Bovendien hebben wij steeds een heel aantal verschillende modellen in stock zodat we snel kunnen schakelen indien dit nodig zou zijn.

Daarnaast bieden we ook een totaalpakket aan: wij regelen zowel de ombouw, inrichting, bestickering en/of technische keuring voor jou. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kan je meteen weer beginnen werken. Interesse? Vraag je vrijblijvende offerte aan.

Wil je meer weten over de bestelwagens van Opel? Download dan onze gids en ontdek alles over de Opel Movano, Vivaro en Combo Cargo. 

Ontmoet de aanpasbare krachtpatsers van Opel

In dit handig overzicht ontmoet je de Combo Cargo, Vivaro en Movano. Elk van deze bestelwagens zijn aanpasbaar aan elke werksituatie.

content offer