U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Opel Mokka in Black: gespot op de rode loper

GMAN, 11 februari 2016 - Opel

Onbevreesd, geroemd en stoer. Met deze drie kernwoorden omschrijven we de Opel Mokka graag bij GMAN. Die onbevreesdheid zet Opel pas echt in de verf met de limited edition van de Mokka die het begin 2016 uitbracht. Hij kreeg een likje zwarte verf en werd gedoopt tot “Mokka in Black”. De heroïeke uitvoering blijft imponeren zonder iets van zijn verfijning te verliezen. Hoe je het nu draait of keert: zwart blijft stijlvol. 

Een rondje langs de Mokka in Black

Nadat we een toertje rond de Mokka in Black in onze showroom maken, besluiten we maar één ding: de ‘normale’ uitvoering was chique, maar de Mokka in Black doet er een schepje bovenop. Hij zit strak in het pak alsof hij op de rode loper rijdt.

In alle eerlijkheid: vooral de voorkant trekt de aandacht. De scherpe blik toont aan dat je met de Mokka in Black niet moet sollen. De karakteristieke vouw in de motorkap en markante koplampen ogen trouwens nog cooler in het zwart. Ook de ‘swoosh’ aan de zijkant staat stoer in het zwart.

De achterkant van de Mokka in Black laat functionaliteit en stijl perfect samensmelten. De slijtvaste kunststof coating van de lage dorpel laat je uitladen met je vingers in de neus. Bovendien sluit de achterklep naadloos aan op de gebogen achterlichten, wat een zeer geraffineerd zicht is. 

Terwijl hij van buitenaf toch breedgeschouderd lijkt, valt er maar vanbinnen één ding op: de zee aan ruimte. Opel trok de elegantie ook naar het interieur door, waar het zwarte leder enorme klasse uitstraalt.

De Mokka in Black is een witte raaf

Een exclusief model als de Mokka in Black is geen dertien in een dozijn. Letterlijk. Er komen slechts 250 exemplaren van deze gelimiteerde editie op de markt. GMAN haalde er 35 in stock. Omdat we weten dat onze klanten van stijl houden. Wil je deze witte raaf komen aanschouwen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms of bekijk de stockdeal hier.

De Mokka in Black onderscheidt zich dankzij een uitgebreide aankleding. Het lederen interieur, getinte ruiten, 18-inch zwarte velgen, AGR-zetel, verwarmd stuur en verwarmde zetels. Om over technologie als Hill Start Assist en Cruise Control nog maar te zwijgen. De Mokka in Black is meer dan enkel een kleurtje.

“In het persbericht van Opel van afgelopen week lazen we dat de Mokka enorm aan populariteit wint. Ook bij GMAN merken we een stijging in vraag naar deze compacte SUV. Met de Mokka in Black gaat het daar niet op beteren. Gelukkig! Deze limited edition is werkelijk uniek in zijn prijsklasse. Naar onze bescheiden mening zullen onze 35 stuks snel uit de showroom zijn. Zeker als je weet dat hij slechts tussen 4,3-6,5 liter op 100 kilometer verbruikt. Dat is karig voor zo’n beest.”

Blijf niet bij de pakken zitten en grijp deze kans. Kom dit uniek stuk bekijken in een van onze showrooms of bekijk de stockdeal hieronder!