U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Opel Corsa: dynamische stadswagen met bijzondere technologie

GMAN, 10 april 2015 - Opel

Op zoek naar een nieuwe, bijna-nieuwe wagen of tweedehandswagen? Als erkend verdeler van Opel vind je bij GMAN ongetwijfeld de auto die je zoekt. We verwelkomen je graag in onze sfeervolle showrooms voor een brede waaier aan kwalitatieve modellen voor de allerbeste prijs. Wil je een jonge en dynamische partner voor al je verplaatsingen? Dan is de Opel Corsa ongetwijfeld iets voor jou. 

Bijzondere Duitse technologie

GMAN is groot geworden als verdeler van Opel. Dit merk biedt praktische, innovatieve technologieën tegen betaalbare prijzen. Bovendien engageert het zich om verder te blijven investeren in de ontwikkeling van milieuvriendelijke oplossingen. Eén van hun populairste modellen? Dat is de Opel Corsa. Deze klassieker blaast dit jaar 33 kaarsjes uit en in december 2014 lanceerde de Duitse fabrikant de vijfde generatie van deze compacte stadswagen.

Elegant koetswerk

Vooral het koetswerk van dit model werd flink gemoderniseerd. Door het model een halve centimeter te verlagen, rijdt de Opel Corsa een pak soepeler dan de vorige generatie. Ook het nieuwe dashboard met zijn goed afleesbare tellers is een echte eye catcher. Gek op geavanceerde technologie? Dan zal de lange optielijst je ongetwijfeld bekoren.

3-cilinder benzinemotor

Het laatste model van de Opel Corsa 1.0 turbo is verkrijgbaar in een sportieve driedeursversie en een elegante vijfdeursversie naar keuze met 90 pk of 115 pk, een milieuvriendelijk start-en stopsysteem en een soepel schakelende manuele versnellingsbak met zes versnellingen. De nieuwe 3- cilinder benzinemotor zorgt voor een optimale rijervaring. Ook het zuinige verbruik en de lage CO2-uitstoot maken van deze generatie een uiterst aantrekkelijk model.

Opel heeft nóg meer voordelen voor jou in petto! Schrijf jezelf hier in en kruip in de Opel Corsa voor een gratis proefrit van 24 u. Ben je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media. 

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer