U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Opel Astra verkozen tot Leasewagen van het Jaar 2016

GMAN, 03 mei 2016

Als we zeggen dat de Opel Astra de hogere klasse nerveus maakt, menen we dat ook. Dit statement kreeg eind april een boost toen Alphabet, expert in bedrijfsmobiliteit‎, de Astra kroonde tot ‘Leasewagen van het jaar’. De 12 juryleden, bestaande uit autojournalisten, klanten en interne specialisten van Alphabet, kozen unaniem voor de Opel Astra. Dat vinden we bij GMAN natuurlijk enorm fijn. Ontdek waarom de Opel Astra deze onderscheiding in de wacht sleepte.

Goed gevulde prijzenkast

Eind april stroomden persmensen, invoerders, klanten en medewerkers van Alphabet in Brussel toe voor de awardshow rond ‘Mobility of the Future’. De uitreiking verliep dan ook in futuristische stijl. Op het lijf van de Opel Astra geschreven dus, want met dit model maakt Opel baanbrekende technologieën en topdesign betaalbaar voor iedereen. Dat ontgaat niemand. Na de titel ‘Car of the Year 2016’ in maart, mag de Astra alweer een onderscheiding aan zijn palmares toevoegen. En niet zomaar één: ‘Leasewagen van het Jaar 2016’. Deze award is uitgegroeid tot een vaste referentie in de sector.
 

Opel Astra is een zuinige leasewagen

Vooral de combinatie van rijcomfort en zuinigheid overtuigde de 12-koppige jury. Ook de innovatieve en hoogwaardige afwerkingen - die tot nu toe enkel te vinden waren in de hogere segmenten - kregen lof van Alphabet.

Juryvoorzitter Marc Vandenbergh voegt hier nog aan toe: “Bij Alphabet merken we dat het middensegment steeds aan belang wint, met vandaag reeds een aandeel van 42% in onze portefeuille. Daarom ben ik ervan overtuigd dat ook de Opel Astra in elke car policy zijn plaats zal krijgen, met een positieve invloed op TCO en verbruik, en dus ook op het milieu.”

Alphabet hanteerde voor deze editie allerlei milieufactoren zoals uitstoot- en praktijktesten. Als expert in bedrijfsmobiliteit waarnaar opgekeken wordt  in de autosector vonden ze het een unieke kans om het milieuprobleem onder de aandacht te brengen.

Geschikte leasewagen voor iedereen 

De Opel Astra kan vele rollen aan. De 5-deursuitvoering is perfect als compacte stadswagen, de Sports Tourer is een geschikte gezinswagen en nu is de Astra ook een gecertificeerde topleasewagen. Verdient hij stilaan geen Oscar?

Wil je de Opel Astra graag leasen voor je werknemers? Dat is perfect mogelijk. GMAN Fleet Services is dé oplossing voor je wagenpark.

Wij begrijpen alvast waarom de Opel Astra de felbegeerde prijs van Alphabet in de wacht sleepte. Wil jij weten welke functionaliteiten ervoor zorgden dat de Opel Astra ‘Leasewagen van het Jaar’ werd? Download dan onze online brochure en ontdek waarom hij zoveel prijzen in de wacht sleept.

Download het gedetailleerd overzicht van de Opel Astra

En ontdek waarom hij de hogere klasse nerveus maakt en hij mikt op de leidersplaats in het klassement van compacte wagens.