U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Veilig de weg op met Opel Assistance.

GMAN, 14 juli 2016 - Opel

Vertrek je met je Opel op vakantie? Of rijd je simpelweg naar het werk en terug? Wat het ook is, je wilt iedere meter afleggen met een gerust gevoel. Gelukkig geeft Opel écht om zijn chauffeurs. Bovenop Opel OnStar, een persoonlijke assistent en beschermengel voor je wagen, kunnen Opel-chauffeurs ook rekenen op een andere geruststellende dienst: Opel Assistance. Maar wat houdt dit precies in en wat heb jij als Opel-chauffeur hieraan?

Opel levert geweldige services aan zijn bestuurders

Kies je voor een Opel? Geweldig. Dan kun je rekenen op heel wat voordelen. We zeggen niet voor niets dat Opel voor kwaliteit, veiligheid en optimaal rijcomfort staat. Opel voegt de daad bij het woord.

Iedere nieuwe Opel geniet twee jaar volledige fabrieksgarantie die nog te verlengen is tot maximaal 5 jaar. Dit geeft Opel-chauffeurs het recht op gratis reparaties voor defecten die onder de verantwoordelijkheid van Opel vallen. Deze reparaties vinden plaats bij GMAN als Erkend hersteller van Opel.

Op de carrosserie geeft Opel zelfs twaalf jaar garantie (m.u.v. Movano, op dit model is het 6 jaar) zolang je je houdt aan de voorgeschreven fabrieksinstructies op het gebied van onderhoud.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Opel ook Opel Assistance aan. Deze geweldige service heeft twee niveaus: Premium en Plus.

Opel Assistance Premium

Mobiel zijn is belangrijk, maar mobiel blijven is zowaar nóg belangrijker. Dat weet Opel als geen ander. Daarom wordt iedere nieuwe Opel bij GMAN standaard geleverd met Opel Assistance Premium voor het eerste jaar. Van Adam tot Zafira, met Opel Assistance ben je 24/7 én in meer dan 40 landen verzekerd van hulp bij pech onderweg. Dit doe je slecht met één telefoontje naar het alarmnummer 0800 16 722 in België of +32 2 233 26 12 in het buitenland.

 • Met Opel Assistance Premium geniet je van je bijstand ter plaatse en dit 24u op 24u, 7 dagen per week.
   
 • Doet de pech zich voor in België? Dan zal je - dankzij Opel Assistance - worden weggesleept naar de GMAN vestiging van uw keuze. In het buitenland wordt de auto naar de dichtstbijzijnde Opel Erkend Hersteller gesleept.
   
 • Je krijgt een vervangwagen ter beschikking.voor maximaal vier dagen.
   
 • Zoveel pech onderweg dat je nergens meer naartoe kunt? Opel vergoedt trein- of vliegtuigtickets tot € 613 p.p..

Waarop kun je rekenen bij ongeval of diefstal?

 • Slachtoffer van een ongeval in België? Dan zal je - dankzij Opel Assistance - worden weggesleept naar de GMAN vestiging van uw keuze. In het buitenland wordt de auto naar de dichtstbijzijnde Opel Erkend Hersteller gesleept.
   
 • Je krijgt een vervangwagen ter beschikking voor maximaal twee dagen.
   
 • Vergoeding van de kosten voor bergingsactie.
   
 • Opel regelt de repatriëring van het voertuig.

Het is perfect mogelijk dat je probleem niet ter plekke kan worden opgelost. Dat is even balen natuurlijk, maar Opel Assistance zorgt ervoor dat je wagen naar de dichtstbijzijnde Opel Erkend Hersteller wordt getransporteerd. Opel zorgt er natuurlijk ook voor dat je reis zo snel mogelijk voortgezet kan worden. Deze mobiliteitsgarantie is één jaar geldig (vanaf de datum van 1e inschrijving of aflevering, wat eerst wordt bereikt) en heeft geen kilometerbeperking.

Opel Assistance Plus

Gevaar loert continu om de hoek en een ongeluk is sneller gebeurd dan je denkt. Snelle, betrouwbare hulp is dus in bepaalde situaties noodzakelijk. Met Opel Assistance Plus ben je verzekerd van adequate en deskundige hulp bij een ongeval of pech onderweg, ook na het eerste levensjaar van je nieuwe wagen. Wil je levenslang genieten van deze service? Laat dan ieder jaar je periodiek onderhoud tijdig uitvoeren bij GMAN.

Zo kan je voor € 49* de mobiliteitsgarantie verlengen tot de volgende onderhoudsbeurt, of voor de duur van maximaal één jaar. En dit zonder kilometer- of leeftijdsbeperking! Met Opel Assistance Plus ben je dus zeker van mobiliteit doorheen heel Europa .

* Prijs zoals gekend op 14/07/2016. Onder voorbehoud van prijswijzigingen. €5 korting voor MyOpelleden.

 • Mobiliteitsgarantie na een door ons uitgevoerde onderhoudsbeurt tot aan het volgende onderhoud of voor maximum 1 jaar.
   
 • Je bent 24u per dag en 7 dagen op 7 zeker van je mobiliteit.
   
 • Hulpverlening ter plaatse bij schade na een ongeval, glasschade of bij pech veroorzaakt door eigen toedoen.
   
 • Kan je wagen ter plekke niet worden hersteld? Dan word je weggesleept naar de GMAN vestiging van uw keuze. Bij pech in het buitenland naar het dichtstbijzijnde punt.
   
 • Je krijgt een vervangwagen ter beschikking indien je wagen niet op dezelfde dag gerepareerd kan worden. Deze vervangwagen moet je na vier dagen terugbrengen. In geval van schade na een ongeval geldt een termijn van maximaal 2 kalenderdagen.
   
 • Tussentijds instappen mogelijk.
   
 • Geldig in Europa zoals vermeld op de groene kaart.
   

Interesse in Opel Assistance Plus? Of wil je graag instappen? Wij helpen je graag (vrijblijvend) verder!

Meer weten over Opel? Of wil je de bewegingen van GMAN niet missen? Schrijf je in op onze onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook. Zo ontvang je meer nieuws over Opel Assistance, de Opel-modellen en GMAN.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer