U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Opel Adam deelt rake klappen uit aan hongerige pompoenen

GMAN, 31 oktober 2015 - Opel

Opel is helemaal in de stemming voor Halloween. Dat blijkt uit een mysterieus persbericht dat ze de wereld instuurden. In het verhaaltje neemt de snelle en dappere Opel Adam het op tegen twee pompoenen. Hoe het verhaal afloopt, lees je verder in deze blog. Eén ding staat vast: de pompoensoep heeft rijkelijk gevloeid op het kantoor van Opel.

Opel stuurde het volgende mysterieuze bericht over de Opel Adam de wereld in:

“Wie kan hem weerstaan? Terwijl de ene Halloweenpompoen nog steeds probeert de Opel ADAM in een hinderlaag te lokken, is de andere er door schade en schande al achter gekomen dat de ADAM meer is dan een eenvoudige snack. Een Opel ADAM is geen gemakkelijke prooi, integendeel: de succesvolle, stijlvolle en snelle lifestyle mini van Opel verandert de pompoen met enig leedvermaak in een tandeloze tijger. Wanneer de pompoen uiteindelijk zijn greep moet lossen, kan hij niemand nog angst aanjagen en zit er niets anders op dan te kijken hoe de snelle stijlkampioen verdwijnt in de nacht ... Happy Halloween!”

Leuk of niet? Dat laten we aan jou over.

Verder in het persbericht brengt Opel nog een ode aan Adam:

“Geen enkel ander modelgamma is zo kleurrijk en persoonlijk als dat van de Opel ADAM. De ADAM is al evenzeer een stijlvolle en snelle stadsauto als een coole lifestyle mini en is daarmee de absolute personalisatiekampioen. De eindeloze optiemogelijkheden aan de binnen- en buitenkant, die resulteren in een mannelijke of eerder subtiele uitstraling en versies als de ADAM ROCKS met optioneel openluchtgevoel of de ADAM S en ADAM ROCKS S met racegevoel, maken hem tot bestseller in het trendy A-segment voor lifestyle mini’s.

Sinds zijn lancering hebben om en bij de 170.000 klanten hun eigen persoonlijke ADAM gevonden. Krachtige, moderne motoren met een vermogen tot 110 kW/150 pk staan garant voor rijplezier. Verder bewijst de ADAM meermaals dat hij een baanbreker is, met zijn redelijk geprijsde en meermaals bekroonde IntelliLink-infotainmentsysteem met aanraakscherm van 7 inch en zijn persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst Opel OnStar, die de wagen ook omvormt tot een krachtige 4G LTE wifi-hotspot.

Zoveel pionierswerk blijft niet onopgemerkt. De Opel ADAM won reeds de Auto Trophy en de Best Cars Award, sleepte meerdere red dot-designprijzen in de wacht en is meervoudig waardekampioen in het segment van kleine auto’s. De Opel ADAM toont zich ook prijsbewust wat zijn instapprijs betreft: de onconventionele lifestyle mini is verkrijgbaar vanaf 12.075 euro (aanbevolen catalogusprijs).”

Zin gekregen om de Opel Adam eens van dichterbij te bekijken? Plan dan snel een testrit. Surf snel naar onze contactpagina of breng een bezoek aan één van onze vestigingen. Ben je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer