U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Nieuwe Opel Astra verslaat rivalen en wint Gouden Stuurwiel 2015

GMAN, 12 november 2015 - Opel

Je kon al lezen dat de nieuwe Opel Astra de hogere klasse jaloers maakte en daar zal het niet op beteren. Opels nieuwe paradepaardje ontving dinsdagavond in Berlijn tijdens de Oscars van de autosector het ‘Gouden Stuurwiel’ in de compacte klasse. Het wordt daarmee Opels 16de ‘Gouden Stuurwiel’. De kersverse Astra heeft zijn start alvast niet gemist…

Zo jong en al zo succesvol

De nieuwe Opel Astra is nú al een succesverhaal. Nog maar enkele dagen bij de dealers en het sleept al een belangrijke bekroning in de wacht. Daaraan herken je een echte ster. Bovendien is het Gouden Stuurwiel niet zomaar een prijs. Het staat bekend als ‘de Oscars van de autosector’. Wij zijn dan ook trots dat de kersverse Opel Astra zijn rivalen ver achter zich laat. De overwinning van het felbegeerde Gouden Stuurwiel past perfect in hun succesvolle traditie die begon met de Opel Senator A in 1978. Zevendertig jaar later zit het Duitse merk al aan 16 titels.

Alleen maar blije gezichten

Opels CEO Dr. Karl-Thomas Neumann en CMO Tina Müller woonden de ceremonie bij en ontvingen de prijs met een brede glimlach. Wie in de jury zat? Lezers van Auto Bild & Bild am Sonntag, deskundigen en beroemdheden zoals racelegende Walter Röhrl. Zij kozen de beste nieuwkomer van het jaar na uitgebreide testritten. En de winnaar is: de nieuwe Opel Astra.

Dr. Neumann was uiteraard laaiend enhousiast: “De belangrijkste bekroning voor de beste Opel die we ooit gemaakt hebben! En de belangrijkste auto in ons gamma. Opel mag erg trots zijn op dit ‘Gouden Stuurwiel’. Deze bekroning bewijst dat alle inspanningen de moeite waard waren. De nieuwe Astra weegt lichter, heeft uiterst efficiënte motoren, een betere vormgeving, elementen uit de luxeklasse, trendsettende connectiviteit en toonaangevende kwaliteit”

Opels CMO Tina Müller voegt daaraan toe: “Onze nieuwe Astra is een hoogvlieger in elk opzicht, zoals te zien is in de spectaculaire video. Er zijn al meer dan 40.000 bestellingen binnen voor de nieuwe Astra. En nu winnen we ook nog eens deze bijzondere prijs. Ik denk dat we terecht tevreden mogen zijn. Opel staat er weer helemaal en de Astra is onze leidende ster!

We staan alvast achter deze woorden. We stellen de nieuwe Opel Astra dan ook graag aan je voor in een uitgebreid overzicht. Klik op de ‘Download’-knop hieronder, ontvang je gratis kopie en ontmoet de winnaar van het Gouden Stuurwiel 2015. Veel kijk- en leesplezier!

Download het gedetailleerd overzicht van de Opel Astra

En ontdek waarom hij de hogere klasse nerveus maakt en hij mikt op de leidersplaats in het klassement van compacte wagens.