U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Naar de autokeuring? Zo verlies je geen seconde

GMAN, 26 augustus 2015

Wist je dat de helft van alle Vlamingen zich verplaatst met de auto? Dagelijks grijpt men zo’n vier keer naar de autosleutels voor een rit die gemiddeld 30 minuten tot één uur duurt. Met de kids onderweg naar school, in de spits naar of van het werk of even tussendoor naar de supermarkt of naar de sportclub: we brengen een bijzonder groot deel van onze dag door achter het stuur van onze auto. Wil je die tijd liefst comfortabel spenderen? Dat vinden we bij GMAN geen overbodige luxe.
Ontdek in wat volgt hoe wij je helpen om zorgeloos te genieten van je auto.

Een feilloze keuringtest

Hoewel je favoriete auto je naar onvergetelijke momenten brengt, komen er ook heel wat beslommeringen bij kijken. Wat dacht je van die jaarlijkse autokeuring? Vooral de lange wachttijden zijn doorgaans een grote bron van ergernis. Omdat we bij GMAN weten dat je liever zorgeloos geniet van je auto, bedachten we My Comfort: één van onze drie voordelige servicepakketten voor een comfortabele rijervaring.

Voor een beperkt bedrag van 149 euro kun je rekenen op een uitgebreide technische controle zodat je auto de keuringtest feilloos doorstaat. Onze experts bieden je wagen ook aan het keuringsstation aan. Wil je intussen toch mobiel blijven? Dan kun je rekenen op een vervangwagen.

Ontdek My Comfort nú

Je ziet het: met het My Comfort servicepakket worden kosten noch moeite gespaard voor een comfortabele rijervaring. Wil jij ook zorgeloos genieten en heb je interesse in deze voordelige formule? Hier vind je een handig overzicht van alle inbegrepen diensten.

Heb je geen technische controle in het vooruitzicht maar wil je zeker zijn dat het onderhoud van je auto volledig op punt is? Bekijk hier gerust de andere services die GMAN voor jou in petto heeft. Blijf je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer