U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Meer veiligheid binnen een beperkt budget? Dat kan dankzij My Safety

GMAN, 09 juni 2015

Een auto goed onderhouden betekent meer dan winter- en zomerbanden vervangen. Dagelijks tasten heel wat geïrriteerde chauffeurs in hun portefeuille omdat hun auto niet helemaal in orde blijkt te zijn. Tijdig ontdekken dat de staat van je auto niet optimaal is, kan je echter veel geld én tijd besparen. Wist je dat er bij een te lage bandenspanning verhoogde bandenslijtage optreedt? Je auto verbruikt in dat geval ook meer brandstof. Omdat GMAN vindt dat het onderhoud van je wagen geen fortuin hoeft te kosten, bedachten we een unieke oplossing. Benieuwd? Lees dan zeker verder!

Meer veiligheid voor een beperkt budget

Beginnen de rode lichtjes op je dashboard plots te flikkeren en maakt de motor van je wagen verdachte geluiden? Dan zit de kans er dik in dat je auto even niet meer mee wil. Net op het moment dat je die belangrijke afspraak écht niet mag missen of klaar bent om op vakantie te vetrekken. Klinkt deze situatie je bekend in de oren? Dan ben je bij GMAN aan het juiste adres.

Wij geven niet alleen om je wagen, maar ook om jou als bestuurder. GMAN biedt een ruim aanbod aan voordelige servicepakketten om een optimale rijervaring te garanderen. Eén van die unieke bundels is My Safety. Van uitgebreide bandencontrole tot volledig nazicht van de remmen: dit servicepakket maakt van dat gerust gevoel een vanzelfsprekendheid. Voor een beperkt bedrag van 59 euro kun je rekenen op een uitgebreide check-up om met een gerust hart de baan op te gaan.

Controle van veiligheidssystemen

Benieuwd wat je van dit voordelige servicepakket mag verwachten? We lichten alvast een tipje van de sluier. Tijdens dit tussentijds nazicht staat de controle van veiligheidssystemen voorop: controle van de remmen, de lichten, de ruitenwissers,… Ook olie en andere vloeistoffen worden nagekeken én bijgevuld.

Heeft deze voordelige formule je nieuwsgierigheid geprikkeld en vraag je je af welke andere diensten in dit servicepakket zijn inbegrepen? Neem een kijkje op onze gloednieuwe website en ontdek het in een helder en praktisch overzicht.

Benieuwd naar onze andere voordelige servicebundels? Ontdek ze hier. Kom je graag te weten wat onze andere klanten van onze services vinden? Lees hun ervaringen in onze testimonials.