U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Jürgen Klopp verandert van club, maar niet van bedrijfswagen.

GMAN, 15 oktober 2015 - Opel

Exact één week geleden werd Jürgen Klopp voorgesteld als nieuwe trainer van het Engelse Liverpool FC. Nieuwe club, nieuwe spelers, nieuwe competitie, nieuwe taal en links rijden: het zijn veel veranderingen die vragen om een aanpassing, en dit in een andere omgeving. Iéts verandert niet: Jürgen Klopp blijft trouw aan zijn rol als internationaal merkambassadeur van Opel/Vauxhall.

Wie is Jürgen Klopp?

Voor Jürgen Klopp, merkambassadeur van Opel/Vauxhall, is het de eerste keer dat hij het Kanaal oversteekt. De excentrieke Duitser kende hoogdagen met Mainz en Borussia Dortmund. Bij die laatste club heeft hij trouwens de status van een levende legende. Hij haalde Dortmund uit het slop, won twee keer de Bundesliga en stond in de finale van de Champions League. Klopp staat bekend om zijn enorm energieke coachingstijl. Oordeel zelf.

Andere club. Zelfde bedrijfswagen. 

Liverpool FC zal dus zijn eerste buitenlandse opdracht worden. Het Kanaal oversteken vergt veel aanpassingen voor Klopp. Een nieuwe club, nieuwe spelers, nieuwe competitie, nieuwe taal en links rijden. Toch blijft er één ding hetzelfde: Klopp blijft aan als internationale merkambassadeur van Opel/Vauxhall. Liverpool zal hier weinig problemen mee hebben, aangezien Vauxhall – het zustermerk van Opel – de officiële automobielpartner is van de club. Vauxhall sponsort ook de nationale teams van Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. “Wij zijn erg blij dat onze merkambassadeur zo’n uitdagende taak heeft aanvaard. Dat hij nog steeds met zijn officiële bedrijfswagen, de Insignia, blijft rijden, stemt ons uiteraard bijzonder tevreden,” zegt Opel Group CEO Dr. Karl-Thomas Neumann over Jürgen Klopps transfer naar Engeland.

Acteren kan hij ook.

Je zou bijna gaan denken dat Opel al enige tijd weet had van de plannen van Jürgen Klopp. In vorige tv-spots van Opel reed Jürgen Klopp bijna altijd in een zwarte Opel, de kleur van zijn vorige club Dortmund. In de nieuwe reclamespots reed hij steevast met de gloednieuwe, rode Astra. Laat rood nu toevallig de kleur van Liverpool FC zijn…

Blijf je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media.

Download het gedetailleerd overzicht van de Opel Astra

En ontdek waarom hij de hogere klasse nerveus maakt en hij mikt op de leidersplaats in het klassement van compacte wagens.