U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Hiermee kan de carrosserieafdeling van GMAN je helpen

GMAN, 10 januari 2017

In alle eerlijkheid: carrosserieherstellingen van wagens zijn een vak apart. Ja, het vraagt om de juiste expertise, de gepaste infrastructuur en continue innovaties. Daarom onderhouden we goede relaties met verschillende verzekeringsmaatschappijen en experts. Zo zijn we perfect in staat om snel te schakelen en carrosserieschade snel en efficiënt te herstellen. GMAN investeert dan ook constant in nieuwe technieken, gereedschappen, opleidingen en milieuvereisten om je nog beter van dienst te kunnen zijn. Dit komt alleen maar de kwaliteit en klanttevredenheid ten goede. Benieuwd wat je van onze carrosserieherstellingen mag verwachten?
 

Bij Van Mossel GMAN is je wagen in goede handen

Schade aan je wagen is nooit leuk. Om de pijn te verzachten: bij GMAN is je wagen in goede handen. Dat mag je gerust letterlijk nemen. GMAN Carrosserie is al jarenlang een vaste waarde voor het herstellen van kleine en grote schades aan voertuigen. Bovendien zijn onze vakmannen gespecialiseerd in de nieuwste hersteltechnieken. Hiervoor worden ze regelmatig bijgeschoold.

Onze carrosserie te Kontich heeft ook voldoende capaciteit om schade snel en efficiënt te herstellen. U hoeft uw wagen echter niet naar Kontich te brengen, in elke GMAN-vestiging is een gespecialiseerd dossierbeheerder voor carrosseriewerk aanwezig. Hij of zij fungeert als centraal aanspreekpunt voor verzekeraars en experten. Op die manier kunnen we je dossier snel afhandelen. Bovendien maakt het niet uit van welk merk je wagen is.
 

Wat kan Van Mossel GMAN zoal voor je betekenen?

 • Een deuk van een winkelkar of fiets in je wagen? Het GMAN ‘Smart Repair Center’ staat voor je klaar. Dankzij onze spot-repair service kunnen we snel en voordelig uitdeuken zonder spuiten.

  Uitdeuken zonder spuiten is een slimme en goedkope manier om kleine deukjes in het koetswerk te verwijderen. Met behulp van speciaal gereedschap wordt de deuk er “uitgemasseerd” zeg maar. De lak hoeft niet herspoten te worden en je wagen zal sneller hersteld zijn. Bovendien is deze methode véél voordeliger.

  Opgelet: de lak moet nog heel zijn en de deuk mag niet te groot zijn.

 • Ben je jammer genoeg het slachtoffer van een ongeval en heeft je wagen zware carrosserieschade? Ook voor het zware werk deinzen we niet terug. Onze vakmannen zijn specialisten in grote herstellingen en dit van alle merken!
   
 • Nam een bumperklever zijn naam iets te serieus en kleefde hij effectief tegen je bumper? Ook voor al je bumperherstellingen staan onze vakmannen klaar.
   
 • Heeft je wagen een kras opgelopen? Per ongeluk je spiegel eraf gereden? Met alle kleine retouches helpen we je graag verder.
   
 • Het overkomt iedereen wel eens: een steentje in je voorruit. Ook daarbij kan GMAN helpen. Wij halen in no time het sterretje uit je voorruit zodat je snel weer mobiel bent.


 

Vier redenen waarom je voor al je carrosserieherstellingen bij GMAN moet zijn

1)    HOGE KWALITEIT

Bij GMAN krijg je wat je als klant hoort te krijgen: gegarandeerde kwaliteit en een transparante aanpak. Nee, dat zijn geen loze beloftes. Goed opgeleide vakmannen staan bij GMAN tot jouw dienst. Zij nemen de tijd om jouw benodigde carrosserieherstellingen afzonderlijk te bekijken en staan garant voor een professionele én persoonlijke service. Zo kunnen we kwalitatief hoogstaand werk afleveren.

2)    BEREIKBAARHEID

Heb je nood aan een carrosserieherstelling? Dan hoef je nooit ver te rijden. We hebben verschillende vestigingen verspreid over de regio Antwerpen en deze zijn allen goed bereikbaar. Ter plaatse staat een gespecialiseerd dossierbeheerder tot je dienst. Hij of zij fungeert ook als centraal aanspreekpunt voor verzekeraars en experten.

3)    GEGARANDEERDE MOBILITEIT

Schade aan de carrosserie van je wagen is nooit leuk. Bovendien ben je je wagen een tijdje kwijt. Daarom bieden wij bij verzekerde schade een gratis vervangwagen aan. Wij beschikken dan ook over een wagenpark van meer dan 50 recente vervangwagens.

4)    ERKEND DOOR EXPERTEN EN VERZEKERAARS

De dienst carrosserieherstellingen van GMAN is erkend door alle experten en verzekeringsmaatschappijen waaronder Eurogarant, Smart Repair Center en Duurzaam Repareren. Bovendien mogen we daar recent ook het “BRIGHT Certificaat“ aan toevoegen.

Wil je graag op de hoogte blijven alle acties? Wil je tips en tricks ontvangen? Of wil je geen enkel nieuwtje van GMAN missen? Schrijf je in op onze onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Of ben je benieuwd wanneer je voor een nieuwe wagen sta? Voor alle duidelijkheid: élke reden is goed om van auto te veranderen. Je moet daarvoor zelfs niet op hét ultieme moment wachten. Maar ook nuchter berekenen kan de doorslag geven. Want een nieuwe auto aanschaffen kan soms de voordeligste oplossing zijn. Hoe dát kan, dat ontdek je in onze uitgebreide gids hieronder.