U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

GMAN is trotse sponsor van 185 Coaching Center (Marc Herremans)

GMAN, 03 augustus 2015 - Opel

Wist je al dat GMAN structurele partner is van Marc Herremans’ 185 Coaching Center? Daar krijgen atleten uit verschillende disciplines de juiste begeleiding om hun sportieve dromen waar te maken. Ook Opel doet mee en biedt een luisterend oor aan mensen met een beperking. Hoe? Dat ontdek je hieronder.

185 Coaching Center

Voor jong en oud is triatleet Marc Herremans een groot voorbeeld. In 2002 raakte hij tijdens een trainingsongeval verlamd van borst tot tenen. In plaats van het hoofd te laten hangen vocht hij terug. Hij zette zich keihard in om zijn grote droom waar te maken: wereldkampioen Ironman worden. Vier jaar later in Hawai slaagde hij daar ook in. Marc droeg die dag het nummer 185. Dat getal kreeg toen voor hem een speciale betekenis, en hij heeft er zijn coaching center naar genoemd.

Zowel topatleten, jonge talenten als vrijetijdssporters kunnen in 185 Coaching Center terecht om zich verder te ontwikkelen en doelgericht hun grenzen te verleggen. Of om te leren hoe ze studies en topsport het best combineren, bijvoorbeeld. Gericht en gedisciplineerd werken aan de realisatie van hun persoonlijke doelen staat voorop. Bijzondere aandacht gaat naar atleten met een beperking. Zij krijgen van Marc Herremans niet alleen de nodige training, voeding en wedstrijdbegeleiding, maar ook de kracht om te blijven geloven in het leven en hun dromen.

Wij zijn blij dat we dit geweldige initiatief van Marc mogen steunen. De kers op de taart van onze samenwerking is deze aangepaste Opel Zafira Tourer, die Marc Herremans de komende drie jaar voor al zijn verplaatsingen zal gebruiken.

 

Opel Mobility Cars Program

Marc Herremans is ook ambassadeur van het Opel Mobility Cars Program. Daarmee biedt Opel een luisterend oor aan bestuurders met een beperking. Voor hen zijn de aanpassingen aan een wagen vaak belangrijker dan de wagen zelf. Of hun voorkeur nu uitgaat naar de speelsheid van de Adam, de flexibiliteit van de Meriva of de ruimte van de Combo: dankzij het Opel Mobility Cars Program krijgt iedere bestuurder met een beperking een oplossing op zijn maat, voor elke Opel uit het gamma.

Meer weten over 185 Coaching Center van Marc Herremans? Op www.185.be vind je alle informatie. Interesse in het Opel Mobility Cars Program? Blader hier door de volledige brochure.