U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Even wachten tijdens je bezoek aan je GMAN vestiging? Ga er eens op uit!

GMAN, 03 juli 2015

Waar je ook bent, ons GMAN team staat altijd voor je klaar. Met vestigingen op centrale én eenvoudig te bereiken plaatsen spring je zo binnen voor een antwoord op elke vraag of een oplossing voor elk probleem. Moet je wagen even binnen voor onderhoud of een carrosserieherstelling? Dan streven onze experts ernaar je zo snel en efficiënt mogelijk te helpen. Moet je toch even wachten? Geen probleem: rond elke vestiging valt wel iets te beleven. In wat volgt geven we je alvast een voorproefje.

 • GMAN Antwerpen (Opel): op deze locatie brengen we onze drie merken voor je samen. Deze vestigingen liggen op een steenworp van Merksem, de Antwerpse Ring en het stadscentrum. Zo ben je in een mum van tijd in of uit Antwerpen. Moet je je wagen achterlaten voor onderhoud of herstellingen? Dan kun je gratis gebruik maken van één van onze fietsen. Neem je liever het openbaar vervoer? Dan bieden we je een gratis dagpas van De Lijn aan. Er is een bushalte voor de garage. Wat dacht je van wat cultuur opsnuiven tijdens een bezoek aan het MAS?
   
 • GMAN Wilrijk (Opel): ook rondom deze vestiging valt heel wat te beleven. Geen zin om ter plaatse te wachten terwijl onze experts je auto onder handen nemen? De brede waaier van ketens (Ikea, Media Markt, A.S. Adventure, Brantano,…) op en rond de Boomsesteenweg houden je wel even zoet.
   
 • Van Mossel Carrosserie Kontich: onze vakmannen doen er alles aan om schade aan de carrosserie van je auto snel en efficiënt te herstellen. Wil je het maximum uit je bezoek aan deze vestiging halen? Dan kun je een bezoek aan tuincenter Van Uytsel binnenkort van je to do-list schrappen! Wist je trouwens dat je er ook voor allerlei interieurartikelen terecht kunt?
   
 • GMAN Mechelen (Opel): onze Opel garage in Mechelen ligt op minder dan één kilometer van Technopolis. Niet helemaal gek op wetenschap? Spring dan op de bus naar het Mechelse centrum. Er is een bushalte vlakbij de garage.
   
 • GMAN Rupel te Reet (Opel): staat je wagen in de werkplaats van onze garage in Reet? Ga tussendoor even langs in één van de supermarkten aan de overkant. Zo kun je na je afspraak meteen naar huis doorrijden.
   
 • Lauwers - GMAN te Zemst (Opel): wacht je liever niet met een hongerige maag? In Peking Wok staat een Aziatisch buffet op je te wachten. Mag je familie een nieuwe spruit verwelkomen? Loop eens binnen bij Dreambaby.

Je merkt het: wachten op je auto hoeft niet saai te zijn. Gecombineerd met een bezoek aan één van de bovenstaande opties vang je twee vliegen in één klap.

Heb je nog tips die we hierboven uit het oog zijn verloren? Laat het ons gerust weten. Vraag je je af wat onze andere klanten van de service bij GMAN vinden? Ontdek hun ervaringen in onze testimonials.

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer