U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Een introductie tot het fenomeen private lease (+ gratis gids)

GMAN, 26 februari 2016 - Opel

We beseffen soms niet in wat voor een continu veranderende wereld we leven. Vanuit elke hoek weerklinkt toekomstmuziek, maar het meeste lawaai komt vanuit de autosector. Daar kregen we de afgelopen jaren een pak vernieuwingen te zien. Denk maar aan de elektrische auto en de ‘connected car’. Om over Opel Eye nog maar te zwijgen. Maar ook op het gebied van verkoop zet de auto-industrie flinke stappen voorwaarts. Zeker nu privéleasing zijn intrede doet.   

Vertel me alles over privéleasing

Autoleasing is al jaar en dag een ingeburgerd begrip. Maar hoe je het ook draait of keert: je denkt meteen aan de bedrijfswereld. Klopt? Binnen enkele minuten niet meer. Dat danken we aan dé nieuwste trend in autoland: private lease. Een onbekend terrein dat nu ook bewandeld.

Ben je een particulier en heb je geen zin of spaarcenten om een nieuwe wagen te kopen? Het internet afschuimen naar tweehandswagens is dan een plausibele oplossing, maar dat is allesbehalve leuk. Baan jezelf maar eens een weg tussen het hele aanbod. Bovendien komen er misschien verborgen kosten naar boven en weet je niet wie je kan vertrouwen. Misschien is privéleasing dan wel iets voor jou!

Private lease is in feite niets meer dan een huurformule voor particulieren. Gedurende de leaseperiode heb jij het gebruiksrecht van het voertuig. Het enige wat je hoeft te doen is een vast bedrag per maand betalen. In ruil daarvoor rijd je in een gloednieuwe auto zonder je zorgen te moeten maken over garagerekeningen. Dat vast bedrag varieert van model tot model. Wanneer de leasetermijn is afgelopen, lever je de wagen gewoon in en ben je vrij om te gaan. 

Zorgeloos leasen als particulier met Opel Private Lease

Privéleasen bij GMAN is mogelijk dankzij Opel Private Lease. We hanteren heldere voorwaarden en er zijn geen verrassingen achteraf. Maak je ook geen zorgen over administratieve rompslomp. Kom langs, kies je model, kies de looptijd van je contract (24-48 maanden) en GMAN regelt de rest. Je ziet: privéleasen is voor jong en oud dé manier om zorgeloos te rijden.

Inbegrepen diensten bij het private lease-pakket van Opel en GMAN:

» Huurprijs wagen
» Wettelijke garantie en garantie van de fabrikant
» Onderhoud (onderhoud, mechanische herstellingen en werkuren)
» Zomerbanden
» Pechbijstand
» BIV en jaarlijkse verkeersbelasting
» Verzekering BA en rechtsbijstand, eigen schadeprovisie, bestuurdersverzekering
» Matrixrooster voor herberekeningen

Je weet meteen waar je aan toe bent. Het enige wat jou nog rest te doen is tanken, af en toe naar de carwash gaan en genieten.

Op zoek naar het addertje?

Al die superlatieven en al dat enthousiasme… Er moet toch ergens een addertje zijn? We zullen je nobele zoektocht een duwtje in de rug geven. 

Ja, er is een beperking. Een ieniemienie minieme beperking. Over 48 maanden mag je maximum 100.000 kilometers afleggen.* Je zult flink je best moeten doen om dit te overschrijden, maar je snapt dat je geen maandelijkse roadtrip naar Vladivostok moet organiseren.

Wanneer je over het maximum aantal toegelaten kilometers gaat, wordt het contract beëindigd en lever je jouw voertuig in.* Vervolgens herzien we je volgens de parameters maanden/kilometers. Niet meer dan logisch.

*Deze informatie is van toepassing op Opel Private Lease. 

Bij GMAN proberen we kalm te blijven en niet meteen met superlatieven als the next big thing te gooien. Toch is er een mooie toekomst voor private lease weggelegd. Laat daar absoluut geen twijfel over bestaan.

Daarom schreven we een handige hulpgids voor diegenen die meer te weten willen komen over privéleasen, de voor- en nadelen, voor wie het een interessante piste is, … En we leggen de loep op Opel Private Lease en leasen bij GMAN. Veel leesplezier!