U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Een geslaagde autovakantie met GMAN

GMAN, 23 juni 2015

Jaarlijks gaat meer dan de helft van de Belgische gezinnen met de auto op vakantie. De meeste ervaren autoreizigers weten dan ook dat ze één dag beter vermijden: zwarte zaterdag. Die dag valt dit jaar op zaterdag 1 augustus. Dan zijn de Europese snelwegen traditioneel bezaaid met lange files richting zuiderse vakantieoorden. Hoe dan ook: druk verkeer is haast onvermijdelijk tijdens een verre autoreis. Wil ook jij geen seconde verliezen en je eindbestemming zo veilig mogelijk bereiken? Lees hier hoe GMAN jou daarbij kan helpen.  

Een goed begin is het halve werk

Vertrek je binnenkort op reis met je auto? Dan ben je het er vast mee eens dat er geen grotere domper op de vakantievreugde is dan onverwachte immobiliteit door een ongeval of autopech. Daarom kun je bij GMAN terecht voor My Travel: een uniek servicepakket dat je wagen helemaal travelproof maakt. Voor een beperkt bedrag van 119 euro kun je rekenen op een uitgebreid nazicht voor vertrek en mag je gebruik maken van onze dakdragers en -koffer of fietsdrager.

Is er tijdens deze controle geen gebrek te bespeuren? Dan kun je je welverdiende vakantie met een gerust hart inzetten. Duikt er toch een gebrek op? Dan lossen we het tijdig voor je op.

Ontdek My Travel nú

Heb je interesse in dit voordelige servicepakket? Hier is alvast een voorproefje van de diensten die hierin zijn inbegrepen: controle van de remmen, de verlichting, de banden,... En omdat we weten dat comfortabel reizen ook voldoende ruimte hebben betekent, mag je bovendien gebruik maken van onze dakdragers en -koffer of fietsdrager. Heeft deze voordelige formule je nieuwsgierigheid geprikkeld en kom je graag meer te weten over My Travel? Hier vind je een handig overzicht.

Wil je geen gebruik maken van onze dakdragers en -koffer of fietsdrager maar wil je zeker weten of je auto wel ‘vakantieproof’ is? Dan is de GMAN vakantie check-up vast iets voor jou. Voor een kleine prijs van 29,95 euro zorgen onze experts voor een preventieve veiligheidscheck. Geen autoreis in het vooruitzicht maar moet jouw auto binnenkort binnen voor technische controle? Neem dan zeker een kijkje naar My Comfort, één van onze andere voordelige servicepakketten.