U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Een blik op de Opel-modellen van de Krachtige Vier.

GMAN, 06 september 2016 - Opel

September is niet meteen de leukste maand van het jaar. De zomervakantie is officieel voorbij, de zomer wordt ingeruild voor de herfst en op de wegen is het weer ongezien druk. Gelukkig maakt Opel september een pak aangenamer door een campagne van jewelste te lanceren: De Krachtige Vier. Gedurende de hele maand september genieten toekomstige Opel-bestuurders van vier ongelofelijke voordelen. Reden genoeg om verder te lezen én dan af te zakken naar één van onze showrooms.

'De Krachtige Vier’ van Opel

De nieuwe campagne van Opel draait rond het getal vier. Nieuwe Opel-chauffeurs genieten bij aankoop van een nieuwe Astra, Adam, Mokka en Corsa bij GMAN van vier interessante voordelen. Deze voordelen zorgen stuk voor stuk voor zorgeloos rijplezier. En dit drie jaar lang. Laten we de voordelen eens overlopen:

·        3 jaar gratis garantie  

Je leest het goed. Drie jaar gratis garantie. Opel verlengt tijdens de Krachtige Vier-periode de fabrieksgarantie met één jaar, met een max. van 45.000 km (naargelang wat het eerst wordt bereikt). Zo kan je onbezorgd met je wagen cruisen.

·        3 jaar gratis onderhoud  

Je wagen wordt drie jaar lang, met een maximum van 45.000 km, onderhouden door GMAN als Opel Erkend Hersteller. Zo blijft je Opel in topconditie!

·        3 jaar gratis pechverhelping in heel Europa

Bij aankoop van een nieuwe Opel krijg je het eerste jaar pechverhelping (Opel Assistance) cadeau. In de periode van de Krachtige 4 doen we er nog 2 jaar bovenop! Waar je ook gaat, indien nodig wordt je wagen weggesleept of gerepatrieerd. Je krijgt een vervangwagen of kan terecht in een hotel. Lees meer over Opel Assistance

·        3 jaar gratis Opel OnStar

Met OnStar geniet je van enorm veel comfort. Met o.a. automatic crash response en voertuigdiagnose heb je als het ware een persoonlijke assistent naast je zitten. Lees meer over Opel OnStar.

De Opel modellen in de kijker

De vier fantastische voordelen van ‘De Krachtige Vier’ zijn van toepassing op - je raadt het al - vier Opel modellen: de Astra, Adam, Mokka en Corsa. We stellen ze graag kort aan je voor.

Astra

De Opel Astra toont aan dat hedendaagse technologie niet onbetaalbaar hoeft te zijn. Hij is scherp geprijsd maar kan ook uitgerust worden met allerlei hightech snufjes waaronder OnStar, een persoonlijke assistent én levensredder, een nieuwe generatie IntelliLink-infotainment-systemen en IntelliLux LED Matrix lampen.

De Opel Astra staat garant voor pittige prestaties, soepel rijgedrag en een laag verbruik. Daar hebben we ook cijfers van. Het brandstofverbruik van de Astra ligt tussen de 3,3-6,2 l/100 km en de CO2 -uitstoot tussen 88 - 142 g/km.

Ondanks het feit dat de Opel Astra functionaliteiten heeft die je eerder in hogere segmenten tegenkomt, is hij zeer betaalbaar. Je rijdt al vanaf 16.124 euro* in een gloednieuwe Astra.

Dat we geen praatjes verkopen, bewijst zijn palmares. Auto van het Jaar 2016Leasewagen van het Jaar 2016 én winnaar van het Gouden Stuurwiel. Daar wil toch iedereen eens een toertje mee doen?

Opel Modellen: Astra

*prijs geldig in september 2016

ADAM

Sommige wagens zijn geboren supersterren. De Opel ADAM is daar een goed voorbeeld van. Van zodra je een blik op dit geweldig model van Opel werpt, zul je dit bevestigen.

Zes versies, 19 verschillende kleuren en 17 soorten bekleding. Dan hebben we het nog niet gehad over de verschillende velgen, vloermatten, dakbekleding en kleurencombinaties. Hij verleidt je met stijl, comfort en slimme technologieën zoals het geavanceerde IntelliLink multimediasysteem. Je ziet het meteen: de Opel ADAM is geen doorsnee model van Opel.

Wil je een meet & greet met één van deze rocksterren? Kies dan één van de zes basismodellen uit (ADAM (JAM, GLAM, SLAM), ADAM ROCKS, ADAM OPEN AIR, ADAM UNLIMITED, ADAM S,ADAM ROCKS S en ADAM RED ‘n ROLL.)

Corsa

Een derde model dat Opel in de kijker zet met ‘De Krachtige Vier’ is de Opel Corsa. Deze zuinige, compacte stadswagen mag echt gezien worden. Dat heeft hij te danken aan zijn strak uiterlijk en exclusief afgewerkt interieur. Weet je wat wij het tofste vinden aan de Opel Corsa? Hij is compact, maar geeft je nooit het gevoel dat je in een kleine wagen rijdt. Wanneer je binnenin kijkt, zie je een verrassend ruim interieur en luxe die je in deze klasse niet verwacht.

De Corsa is gemaakt voor het drukke stadscentrum. Smalle straten, inparkeren en het start/stop verkeer maken hem niet bang. Integendeel. Dankzij de City-Modus, bochtverlichting en achteruitrijcamera laat hij je met een gerust hart door het centrum manoeuvreren.

Het stadsverkeer is vaak niet ideaal voor het verbruik van je wagen. Toch houdt Opel dit in de hand door compacte turbomotoren, ecoFLEX-motoren en een brandstofbesparend start/stopsysteem. Zo verbruikt de benzine Opel Corsa 1.3cdti ecoFLEX gemiddeld 3,30/100km (3,70L in de stad, 3,00L buiten de stad)

Mokka

Bij de campagne van ‘De Krachtige Vier’ hoort ook een échte krachtpatser. Daarom geniet je ook van alle bovenstaande voordelen op de Opel Mokka en de Opel Mokka X.

De Opel Mokka komt geraffineerd en geavanceerd voor de dag. Bovendien voelt hij zich overal thuis. In de stad, op het platteland én zelfs off-road. Dat zie je aan zijn royale wielen en grote spoorbreedte. Toch is het geen gewone SUV. De Opel Mokka is energieker, zuiniger en wendbaarder. Bovendien zit hij boordevol slimme ideeën.

“Zo’n SUV, dat verbruikt wel wat zeker?” Helemaal niet. De 1.6cdti ecoFLEX Start/Stop verbruikt gemiddeld slechts 4,10L/100KM (4,60L in de stad, 3,80L buiten de stad).

Interesse om de Opel Mokka eens te testen in het stad, buiten de stad of off-road?   

De Opel modellen van dichtbij bekijken?

Wil je de Astra, Adam, Mokka (X) of Corsa beter leren kennen? Dan ben je altijd welkom in één van onze showrooms.

Of heb je nog meer vragen rond de Opel-modellen of De Krachtige Vier-campagne? Stuur ons dan een berichtje of kom gerust langs. Onze experts verschaffen je graag meer uitleg. Opgelet: De actie rond de ‘De Krachtige Vier’ loopt tot en met 30 september 2016. Aarzel dus niet te lang als je wilt genieten van een Opel met de Krachtige Vier voordelen.

Wil je graag op de hoogte blijven van andere acties? Wil je tips en tricks ontvangen? Of wil je geen enkel nieuwtje van GMAN missen? Schrijf je in op onze onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer