U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Deze aanpasbare bestelwagens van Opel veranderen jouw leven

GMAN, 04 september 2015 - Opel

Om sterk werk te leveren heb je sterk materiaal nodig. Ook in jouw beroep is dat niet anders. Voor jouw eindresultaat is dan ook enkel het beste genoeg. Bij GMAN begrijpen we dat iedereen continu op zoek is naar manieren om nóg efficiënter, flexibeler en professioneler te werken. Daarbij zijn je transportmogelijkheden vaak cruciaal.

Een compacte bestelwagen om snel en flexibel door de drukte van een stad te laveren? Een extra hoge bestelwagen met dubbele cabine om al je materiaal en personeel in één keer op de juiste plek te krijgen? Het belang hiervan is niet te onderschatten. Daarom laten we je hier kennismaken met de krachtpatsers van Opel en hun diverse ombouwmogelijkheden. Opel maakt het mogelijk om al deze bestelwagens volledig aan te passen aan jouw behoeftes.

Maak kennis met de Duitse krachtpatsers  

Of je nu gereedschap, voeding of personen vervoert, de bedrijfswagens van Opel zijn berekend op elke taak. Van de compacte Combo tot de ruime Vivaro naar de grote Movanofamilie. Bovendien biedt GMAN deze brede waaier van bedrijfsvoertuigen aan. Daarnaast zijn deze modellen in verschillende varianten beschikbaar. Toch gaat Opel nóg een stap verder: met de Opel Certified Conversions is het mogelijk om bestelwagens helemaal aan te passen aan jouw job en behoeften.

Kan je niet kiezen? We vatten alvast kort de voordelen van elk model samen:

  1. De Combo Cargo: ruime bedrijfswagen met een hoog niveau van comfort, gemak, veiligheid en laadvermogen tot 1 ton.
  2. De Vivaro: stijlvolle bestelwagen die op elk gebied een stap verder gaat : méér vermogen, méér laadruimte, méér comfort
  3. De Movano: functionele bestelwagen die werk verzet, kosten minimaliseert en je imago en comfort boost.

Je moet uiteraard geen genoegen nemen met de standaarduitrustingen. Deze bestelwagens zijn bedacht voor échte professionals. Wil je die helemaal afstemmen op je wensen, behoeften en situatie? Wel, dankzij de Opel Certified Conversions is het mogelijk om deze bestelwagens helemaal aan te passen zodat jouw job een flink pak efficiënter wordt. Opel garandeert dit door een jarenlange samenwerking met lokale ombouwspecialisten. Deze specialisten werden gescreend door het Opel Special Vehicle Engineering Team en onderworpen aan een uitgebreide kwaliteits- en technische evaluatie.

Om het jou gemakkelijk te maken hebben we alle mogelijkheden van de Opel bestelwagens verzameld in een handig overzicht. Ben je op zoek naar een nieuwe bestelwagen? Download dan zeker het overzicht hieronder.

Ontmoet de aanpasbare krachtpatsers van Opel

In dit handig overzicht ontmoet je de Combo Cargo, Vivaro en Movano. Elk van deze bestelwagens zijn aanpasbaar aan elke werksituatie.

content offer