U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

De nieuwe Opel Astra: hightech, compact en scherp geprijsd

GMAN, 14 augustus 2015 - Opel

Hedendaagse technologie hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Dat is in elk geval het idee achter de laatste generatie van de Opel Astra. Dit model is niet alleen bijzonder compact en scherp geprijsd maar is ook uitgerust met allerlei hightech snufjes. Wie de nieuwe Astra in levende lijve wil ontdekken zal nog even geduld moeten hebben; het model gaat dit najaar pas in wereldpremière, op het internationale autosalon van Frankfurt. Maar omdat we je niet graag in spanning laten wachten, vind je hieronder al een voorproefje. Wedden dat je op slag verliefd wordt?

Innovatieve technologieën

De nieuwe Astra doet denken aan een model uit het luxesegment en maakt allerlei hoogtechnologische opties toegankelijk voor het brede publiek. Eén van de technologieën die meteen in het oog springt is de IntelliLux LED verlichting. Deze efficiënte en krachtige verlichtingstechnologie zorgt ervoor dat je met groot licht kunt rijden zonder andere bestuurders te verblinden. Veilig rijden? Dubbel check!

Opel OnStar

Verder komt de nieuwe Astra ook met de premium service Opel OnStar. Deze persoonlijke assistent schiet je in elke ongelegen situatie meteen te hulp. 24/7, 365 dagen per jaar. Benieuwd wat je van deze service kunt verwachten? Hieronder zijn enkele voorbeelden.

  • In geval van nood telt elke seconde. Niet in staat om de hulpdiensten zelf te verwittigen? Dan reageert OnStar automatisch en is hulp meteen onderweg.
     
  • Begint je motor onverwacht te sputteren maar heb je geen bereik met je telefoon? Ook op zo’n momenten staat een OnStar adviseur voor je klaar. Deze medewerker noteert het probleem en zorgt ervoor dat je snel weer de baan op kunt.
     
  • Krijg je achter het stuur plots te maken met een medisch probleem? Ook in dat geval is één druk op de knop genoeg om gepaste noodhulp op te roepen.

Dit zijn maar enkele van de vele voordelen die Opel OnStar voor jou in petto heeft. Hier vind je meer informatie over alle opties. Goed om te weten: dit systeem zal standaard aanwezig zijn in de topuitvoeringen van de Astra Dynamic en Innovation, en is het eerste jaar volledig gratis.

Compact en brandstofzuinig

Wist je dat de nieuwe Opel Astra het brandstofzuinigste model in het compacte segment is? Oók voor dieselliefhebbers. De reden hiervoor is eenvoudig. De ingenieurs en designers van Opel wilden het nieuwe model algemeen zo efficiënt mogelijk maken. Daarom kozen ze voor lichte materialen waardoor de Astra 120 tot 200 kilo lichter is dan de overeenkomstige versie van de vorige generatie. En dat maakt het model niet enkel zuiniger maar ook vinniger, behendiger en preciezer!

Uitgelezen comfortzetels

De Opel Astra is misschien wel compact maar zeker voorzien van alle luxe. Het gloednieuwe model beschikt over ergonomische zetels, getest en gecertificeerd door de onafhankelijke rug- en gezondheidsspecialisten van de Duitse organisatie Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR – campagne voor een gezonde rug). Een niet te missen optie voor al wie hunkert naar betaalbaar comfort!

Droom je van dit model in je garage? Goed nieuws, want deze generatie is al voor een erg aantrekkelijke instapprijs beschikbaar. Je rijdt al in de nieuwe Astra vanaf 17.975 euro!

Ben je benieuwd wanneer je de nieuwe Astra in onze showrooms kunt bewonderen? Abonneer je op onze nieuwsbrief of volg ons via de sociale media en je bent als eerste op de hoogte! 

 

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer