U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

Checklist: Kies je ideale wagen op het Autosalon

GMAN, 20 januari 2016

Je zag het al tijdens de reclameblokken op eender welke zender: het Autosalon is afgetrapt. Het walhalla voor de autoliefhebber vindt dit jaar plaats van donderdag 14 januari tot zondag 24 januari. Het decor? Brussels Expo. En dit al voor de 94ste keer. Zak jij – samen met de verwachte 500.000 bezoekers- nog af naar de Heizelpaleizen om op zoek te gaan naar dé ideale wagen? Ga dan voorbereid naar Brussel met onze checklist.

Even wat praktische info

De 94ste editie van het Autosalon vindt -zoals de traditie het wil- plaats in Brussel aan de Heizelpaleizen, Belgiëplein 1 - 1020 Brussel. Het grote publiek is welkom vanaf donderdag 14 januari tot zondag 24 januari en dit van 10 uur tot 19 uur. Op vrijdag 22 januari zijn de deuren van het Salon uitzonderlijk open tot 22 uur.

Wist je dat: de oneven jaargangen in het teken staan van de bedrijfsvoertuigen.

Zak je samen met een half miljoen anderen af naar het Autosalon?

Of je nu een notoir bezoeker of een debutant bent, het Autosalon is ieder jaar een avontuur. Je weet niet waar je eerst moet kijken én je wilt elke hoek hebben uitgekamd vooraleer je huiswaarts keert. We verzekeren je: dat is niet eenvoudig, want overal proberen ze je af te leiden. Naast superlatieven, gooien verkopers ook bonnen, kortingen en flyers naar je hoofd. Oppassen dus. Laat je niet inpakken door de eerste de beste verkoper.

Ben je op zoek naar je ideale wagen?

Het Autosalon trekt steeds drie soorten bezoekers aan:

1) De autoliefhebber die niets wilt missen.

2) De persoon die samen met zijn collega’s, familie of vrienden een leuke dag wil beleven.

3) De persoon die op zoek is naar zijn ideale wagen en die hoopt te vinden op het Autosalon.

Voor die laatste categorie hebben we goed nieuws: jij gaat op en top voorbereid naar het Autosalon. Daar zorgen wij voor. We begrijpen hoe moeilijk en overweldigend het Autosalon kan zijn. De glimmende chroom en lak, verkopers die aan je mouw trekken,…

Om door het bos de bomen nog te zien, ontwikkelde GMAN een handige checklist die je kan invullen, afdrukken en meenemen. Zo houd je het hoofd koel en ben je optimaal voorbereid om die zoektocht naar je ideale wagen tot een goed eind te brengen.