U gebruikt een zeer verouderde browser, gelieve uw browser up te daten.

5 redenen waarom de nieuwe GMAN.be jouw leven vereenvoudigt

GMAN, 13 april 2015

Nu je op deze pagina terecht bent gekomen, weet je het: onze GMAN website draagt een gloednieuw jasje. Ons uitgangspunt? Een nóg betere service voor jou en je auto. Daarom vind je op GMAN.be alle informatie die je nodig hebt om veilig, comfortabel én flexibel van je wagen te genieten. Vraag je jezelf af wat dit concreet voor jou betekent? Hieronder geven we je vijf redenen waarom onze nieuwe website jouw leven écht vergemakkelijkt.

  1. Je vindt er snel de juiste GMAN service

Heb je bijstand nodig, wil je een testrit plannen of een afspraak maken voor onderhoud of carrosserieherstellingen? Dan wil je geen seconde tijd verliezen. Daarom vind je op de nieuwe GMAN.be snel de juiste service voor een auto in topconditie. Ga je graag de voordelige richting uit? Dan vind je er ook een praktisch en helder overzicht van alle GMAN servicepakketten. Zo kruip je met een gerust gevoel achter het stuur van je favoriete auto.   

Ontdek hier alle GMAN servicepakketten

  1. Je wordt er omringd door betrouwbare modellen

Kijk je als trendsetter uit naar een budgetvriendelijke auto, wil je een ruime wagen om comfortabel van het leven te genieten of rijd je liever in een sportieve wagen met de laatste technologische snufjes? Op onze modellenpagina's vind je alle informatie over je favoriete Opel eenvoudig terug.

Vind hier je wagen

  1. Je ontmoet er de mensen achter GMAN

‘GMAN geeft om je wagen’ is ons credo. We steken niet onder stoelen of banken dat de automerken die wij verdelen geen enkel geheim voor ons hebben. Maar GMAN geeft ook om jou. Ons ervaren team van experts stelt alles in het werk om jouw mobiliteit dag na dag te garanderen. Daarom wordt onze website continu opgevolgd en streven we ernaar om jou de échte gezichten achter GMAN te laten zien. Want uitstekende service begint bij gedreven mensen.

  1. Je ontdekt er het laatste GMAN nieuws

Waarom zijn onze vestigingen in Brasschaat en Deurne naar Antwerpen verhuisd? Welke aantrekkelijke Stockdeals hebben we voor jou in petto? En welke mobiliteitsoplossingen bieden wij op maat van jouw leven? We brengen het antwoord op deze vragen en vele andere straffe tips, tricks en nieuwtjes uit de autosector voor je samen op onze gloednieuwe GMAN Blog.

Ga naar de GMAN Blog

  1. En dit alles op alle mogelijke devices

GMAN gaat waar jij bent: online. Pech onderweg en bijstand nodig? Kriebels om je eigen droomwagen samen te stellen? Muurvast in de file en zin om één van onze blogartikels te lezen? Geen probleem: je kunt onze website 24/7 op elk scherm optimaal bekijken. Via je laptop, pc, smartphone of tablet. Zo maken we jou het leven een stuk makkelijker. 

Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar wat jij van onze nieuwe website vindt. Ga gerust op ontdekkingstocht doorheen onze waaier aan services en merken en laat het ons weten. Ben je graag als eerste op de hoogte van onze nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips of laatste blogartikels? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op de sociale media. 

Op de hoogte blijven van al onze bewegingen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang alle nieuwe modellen, strafste Stockdeals, handige tips en laatste blogartikels.

content offer